MANAFU*

Abonamente Evensys

Si tu poti fi voluntar!

Fundatia Vodafone Romania a anuntat ieri a doua editie a programului “Voluntar de profesie”. Initiativa vine in sprijinul celor care isi doresc sa se implice in activitati de voluntariat, insa nu au timpul necesar si resursele pentru a se sustine financiar.

Programul va asigura timp de sase luni salariul (sub cateva conditii, fireste) si alte cheltuieli administrative pentru 15 voluntari, ce vor fi selectati in urmatoarele doua saptamani.

Pentru a candida la un loc in program, voluntarii se pot inscrie pe site-ul www.fundatia-vodafone.ro, in perioada 31 mai – 14 iunie

Anul trecut, aproximativ 500 de persoane s-au inscris in programul Voluntar de profesie. Cei 12 voluntari selectati atunci au lucrat timp de 4 luni in mai multe ONG-uri din Romania, unde au dezvoltat proiecte proprii.

4 comentarii

  1. ioana_cis says:

    Voluntar platit?

  2. Voluntar care nu isi face griji pentru mancare, chirie si alte utilitati! Multi au spirit de voluntar in ei, dar nu reusesc sa finalizeze.

    Eu zic ca e o idee foarte buna. Ajuta niste ONGuri si contribuie la promovarea voluntariatului.

    Stiai ca un ONG din programul de anul trecut a strans 1 milion de euro? Si voluntarul a avut o contributie importanta la acest succes!

  3. ioana_cis says:

    Stiu despre voluntariat si despre reusitele lui. Sunt voluntar de 5 ani si nu ma voi opri, dar pentru mine termenul se foloseste fara bani atasati. Nu zic ca e rau, sustin initiativa , dar nu as vrea sa fie precedentul care va face ca alti voluntari sa nu m ai actioveze in ONG urile care nu ii platesc.

  4. ioana, ai dreptate! cred insa ca voluntarii ca tine nu vor renunta. initiativa e benefica pentru cei care au chemare, dar nu au resurse!

Comentează