MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce faci cand te impresioneaza ceva?

De fiecare data cand ma impresioneaza ceva, mi se face pielea “gaina”, inghit in sec de parca as ramane fara aer si imi lacrimeaza ochii. Si apoi imi propun sa fac ceva.

Tu ce simti ca poti face cand o vezi pe Ioana?

Citeam astazi postul lui Doru si simteam cum sangele fierbe in mine, acea senzatie de “piele de gaina”. Apoi am ramas fara aer si aproape mi-au dat lacrimile.

Imi donez din nou blogul si cunostintele
Voi dona pentru Ioana si iti propun – asa cum am mai facut – sa donezi in schimbul blogului meu. Ofer din nou un banner (125×125 px pe blog) si un post despre afacerea sau campania ta in schimbul unei donatii de 150 de euro in contul Ioanei. Voi avea sase locuri pentru bannere si le voi oferi pe toate.

Apoi sunt dispus sa ofer un traing de social media unei companii care doneaza 2.000 de euro. Training-ul dureaza o zi, se desfasoara in-house si ofera un pachet de informatii relevant pentru companie si domeniul din care face parte.

Ii rog pe cei interesati sa ma contacteze la manafu [@] gmail [.] com. Multumesc anticipat!

4 comentarii

  1. Multumesc mult pentru sustinere Cristi!

  2. karmapolice says:

    o sa repost

  3. […] să îl citiţi pentru a înţelege de ce putem face ceva şi de ce e nevoie. Preluând campania, Cristian Manafu oferă bannere pe blogul său contra unei […]

  4. stagii. Orizonturi deschise

Comentează