MANAFU*

Abonamente Evensys

Doneaza o carte cu un singur comentariu!

Eu incerc transez foarte simplu lucrurile, desi ma consider un om destul de complicat. Si de obicei imi iese. Va spun insa sincer ca m-a cam speriat titlul cartii pe care Cristina Bazavan o citeste acum, “Portretul unui barbat imatur“, scrisa de Luis Landero, din colectia Strada Fictiunii a editurii ALL. Dar mi-am luat inima in dinti si am amintit de ea pe blog, pentru ca asa sustin o cauza buna.

Pentru ca am scris despre carte, Editura ALL doneaza in numele Cristinei cinci carti asociatiei Up Down. Daca tu comentezi aici sau la Cristina despre carte, colectia Strada Fictiunii sau despre initiativa, va mai pleca o carte catre copiii cu sindromul Down. Cate o carte pentru fiecare comentariu.

Editura m-a rugat sa aleg si eu o carte, iar in momentul in care ma apuc de citit (si anunt pe blog), mai doneaza inca cinci carti. Am ales doua, ca nu m-am putut decide: Ma sinucid alta data si Fetele din Shanghai.

Acum va invit sa comentati / donati!

21 comentarii

  1. Blogatu says:

    Sper ca din ce in ce mai multi bloggeri sa citeasca acest articol si sa comenteze. Eu donez o carte cu acest comentariu.

  2. Claudia says:

    În seara asta termin ”Mă sinucid altă dată.” De mult n-am mai râs citind beletristică. Foarte haioasă și ușor de citit, plus că, deși titlul e cam fatalist la prima vedere, emană mult optimism. Apucă-te, ca să donăm!

  3. aHUIBAN says:

    Copilasii cu sindrom Down merita multa atentie si stimulare, sper ca aceste carti sa ii ajute in marii pasi necesari pentru progresele mici de care sunt ei capabili.

    Sper sa vad campanii de informare si constientizare a viitoarelor mamici ca testul pentru depistarea sindromului Down inca din primele saptamani de sarcina este accesibil, foarte accesibil (nu stiu daca este chiar gratuit).

  4. In urma cu aproape un an, am avut deosebita placere sa descopar intr-o librarie flyere pentru carti. Mi-am zis Wow, ce fain e! In unul din acele flyere era vorba despre cartea mentionata de tine, Fetele din Shanghai. Din descrierea respectia mi-a ramas in minte comparatia : “Shanghai-ul ca Parisul Asiei” ..N-am apucat sa citesc cartea, insa am citit despre “Portretul unui barbat imatur” si suna foarte, foarte interesant. Cu siguranta voi incerca sa o achizitionez asap 🙂

    PS: Frumoasa actiune!

  5. Gioka says:

    Vroiam sa iti scriu ce impresionat sunt ca ai mult mai multi followers on G+,fata de Facebook.

  6. Cristi says:

    In urma cu putina vreme m-am apucat sa citesc End Malaria la indemnul lui Seth Godin (de pe blog). Si desi am cumparat-o pentru scopuri caritative, a ajuns una din cele mai grozave carti care mi-au trecut prin mana. Vad ca tendinta carti-caritate e din ce in ce mai pronuntata.
    Sper ca al meu comentariu ajuta.

  7. andreeaIM says:

    hello, intr-o seara de miercuri, ajutam unei cauze si mai si suradem intre noi putin. Consider toate cele 3 titluri atractive, interesante si evident probabil continutul fiecarei carti va fi antitetic cu titlul.
    Maine dimineata stiu unde voi face o prima oprire, intr-o librarie sa citesc sumarul fiecarei carti si sa ii simt hartia in mana mea, sa vad ce imi transmite si pe care o voi alege. Superb as putea spune.
    Je vous souhaite une belle soirée

  8. meleaca says:

    M-am uitat si eu un pic prin titluri. Citeste “Ma sinucir altadata” si povesteste-ne si noua. Spor la citit.

  9. Mara says:

    Neata,

    Un comentariu ca o intrebare: daca alegem sa donam carti asociatie, cum facem? Mergem pur si simplu la asociatie sau se faciliteaza cumva actul? De asemenea, ce carti au nevoie? Mersi!

  10. Razvan Stan says:

    Felicitari pentru aceasta initiativa. Stiu cat de mult inseamna o carte si cat te poate ajuta, de aceea ma bucura mult astfel de actiuni.

  11. Angi says:

    Este o actiune foarte frumoasa care merita sustinere.
    Mi-a placut comentariul Claudiei despre cartea “Ma sinucid alta data” – asa ca o sa revin si eu cu un scurt comentariu despre ea dupa ce o voi citi si eu.

  12. Ralu says:

    Ce titlu tentant! Oare exista si pentru kindle?

  13. Alex Tomulescu says:

    Misto initiativa, bravo!!! Astept cu interes si recenziile cartilor 🙂

  14. Ralu, din păcate încă nu avem e-books. În curând 🙂

  15. Sandru Silviu says:

    Felicitari pentru initiativa! O sa le citesc.

  16. Ralu says:

    Abia astept! 😀

  17. Lady says:

    Sunt curioasa sa aflu care este povestea cartii “Fetele din Shanghai!” Spor la lectura!

  18. Haotik says:

    Eu ajung uneori sa comentez mai tarziu. Sper ca nu prea tarziu. O sa vad daca pot face si eu ceva in directia asta ca am o colaborare cu o librarie.

  19. mali says:

    Tocmai mi-am luat de la Editura All – “Forta brandului”, de William McEwen, sper sa fie interesanta. O sa vad, in metrou …

  20. Aurora says:

    Suna interesant “Ma sinucid alta data”. Cred ca o sa o cumpar. Si sa speram ca vor fi donate cat mai multe carti!

  21. Cris says:

    “Ma sinucid SI alta data” cred ca suna mai bine. Dar trebuie sa citesc cartea sa vad daca se si potriveste.
    La cat mai multe donatii!

Comentează