MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine vrea sa isi faca un cont pe reteaua “Anti-Facebook”?

Credeam ca lansarea Diaspora va naste ceva discutii la noi, mai ales ca la inceput, initiativa a atras atentia. Un grup de prieteni isi propuneau sa faca un Facebook mai bun. Mai mult, in aventura lor de a strange bani pentru noua retea sociala, fondatorii s-au bucurat chiar de sustinerea lui Mark Zuckerberg, care a donat o suma necunoscuta pentru initiativa lor. Cred ca am auzit ca ar fi fost vreo 100.000$.

Daca Diaspora nu i-a prins la noi pe early adopters si social media enthusiasts, ce mai pot spera sa cred despre Unthink, reteaua declarata “Anti-Facebook”, care are deja peste 100.000 de utilizatori?

Imi place la Unthink ideea de a avea un flux social, unul de lifestyle si unul profesional, alaturi de un flux de microblogging. Practic pe cele 4 fluxuri iti poti seta diverse restrictii de acces pentru vizitaori. Vrei sa tii unul pentru tine si cei carora le dai acces tu? E OK! Vrei sa dai acces tuturor? Se poate. E ceva ce pentru multi “feisbuchisti” ar reprezenta un must-have feature.

Pentru moment ma gasiti la f620a44c0a7d403ba48b4a8f4a3a27f5.unthink.com.

4 comentarii

  1. bbcversus says:

    Arata bine, daca ai un cod de invitatie, sa imi arunci si mie unul 🙂

    Multumesc si ne vedem acolo… Eu unul m-am sictirit de facebook si chiar as incerca ceva nou.

  2. Fa un sign up si iti dau ei! Incearca asa! Daca nu merge iti dau cand ajung acasa.

  3. bbcversus says:

    Am facut, mi-au dat, da! Nu ma asteptam! Multam oricum!

  4. […] pe oameni de Facebook, care au esuat la scurt timp dupa lansare. Intre ele se afla Diaspora, Unthink si Altly. Mi-am facut conturi pe toate acestea, la vremea respectiva, degeaba. Nimeni nu le-a […]

Comentează