MANAFU*

Abonamente Evensys

O viata pentru Catalin

Catalin Sandu a dat la Medicina ca sa salveze vieti. Acum el are nevoie de ajutor pentru viata sa. Are doar 25 de ani si o tumora foarte grava, ce poate fi operata in Germania. Operatia costa insa foarte mult (200.000 euro) si are nevoie de ajutorul nostru. Pana acum a strans 150.000 de euro, deci e foarte aproape de un succes.

Putem sa il ajutam chiar cu o mica donatie, prietenii lui au gasit mai multe modalitati de sprijin pentru orice buzunar. Intrati pe site-ul lui si fiti alaturi de Catalin.

3 comentarii

  1. Clarisa says:

    Mulțumim.

  2. Malina says:

    poate mai facem un tweetmeet – ban cu ban se vor aduna din toate partile – cei 50 000 de euro; eu ma bag, oricand la evenimente cu caracter umanira, mai ales ca este vorba despre viata unui doctor.
    Am vazut ca si stelistii il sustin; ma gandesc ca rudele ar trebui sa ia legatura cu Gigi Becali – e sufletist si l-ar putea ajuta cu o parte din suma …

  3. Rosemarie says:

    Sper sa reuseasca! Catalin a terminat anul acesta si a fost coleg de serie cu prietena mea Ela. Sunt impresionante actiunile pe care le-au facut colegii lui: pagina de facebook pentru grupul lor, bloguri pentru mediatizare si pentru a putea strange suma, pana si flashmob-uri. Solidaritatea lor e incredibila, in comparatie cu pasivitatea statului roman. Formularul E-112 pare sa fie o mare tarasenie – dosarul se plimba de fapt de la un birou la altul, pana pacientul decedeaza.

Comentează