MANAFU*

Abonamente Evensys

Colectati si castigati

M-am oferit voluntar in Înaltul Comandament de Colectare Selectivă, pentru a duce in online mesajul unei campanii de bine. Programul Colecteaza Selectiv si-a propus sa creasca numarul celor care, prin simple gesturi si obiceiuri, pot contribui la protejarea mediului. Si pentru ca o anumita miza poate fi un stimulent bun, EcoRom, initiatorul campaniei, a organizat si un “concurs de colectare” care se incheie pe 28 iulie.

Mecanismul este destul de simplu. Strangi 10 deseuri de ambalaje, mergi la un centru de colectare, iar acolo primesti un tichet razuibil. Daca are un cod pe el, atunci ai sansa de a castiga un Ford Ka si alte premii. Detalii complete gasesti aici.

2 comentarii

  1. […] online, in 2009, o ampla actiune de popularizare a acestei practici si m-am alaturat anul acesta Înaltului Comandament de Colectare Selectivă. Supermarket-urile si hypermarket-urile recicleaza baterii. Am vazut in cateva orase centre pentru […]

  2. Felicitari pentru implicare, chiar daca este dupa atata timp. Putere si inspiratie pentru cat mai multe altele. Poate reusim sa mai facem pasi in dezvoltarea unei culturi pentru colectarea selectiva in Romania avand oamenii potriviti implicati.

Comentează