MANAFU*

Abonamente Evensys

Asteptand Red Hot Chili Peppers

In urma cu sase ani, eram cu un grup de jurnalisti in Barcelona. Intr-o zi, unul din colegii de grup ne intreaba: “E concert Red Hot Chili Peppers in seara asta, mergem?”. Am mers si ne-am bucurat de energia trupei si de o sala plina de fani. Nu a mai contat apoi ca am stat mai mult de o ora apoi sa gasim un taxi. Concertul era un must-see, iar noi ii fusesem martori.

Merg la concertul de la Bucuresti cu asteptari mari. O data pentru ca pot spune ca “i-am vazut deja, cu ce ma mai pot incanta?” si apoi pentru ca am fost uimit de succesul de casa de care s-a bucurat la noi. Biletele s-au epuizat surprinzator de repede, iar cel mai mare venue a devenit deodata prea mic. Cred ca toate locurile bune (cu o vizibilitate la limita decentei) sunt date in acest moment.

Voi fi la concert impreuna cu alti 30 de bloggeri si cititori de bloguri, la invitatia Vodafone, partener al evenimentului. Desi concursurile pe bloguri s-au incheiat (cred ca doar Cristina il mai are deschis pana maine), pe pagina de Facebook a Vodafone puteti castiga o invitatie dubla si alte premii.

Astazi a fost Ziua RHCP la Vodafone Experience Store. Imi pare rau ca nu mi-am facut un tatuaj temporar, asa de concert.

Va las cu una din piesele pe care le-am apreciat foarte mult la Barcelona, acum sase ani. Abia astept sa o aud vineri.

2 comentarii

  1. Loredana says:

    Buna 🙂 A avut loc extragerea pt biletele RHCP? ca nu gasesc nici o informatie pe blogul tau.

  2. Am facut update in postul in care am anuntat!

Comentează