MANAFU*

Abonamente Evensys

Studiu despre angajatii in social media din Romania (2012)

Anul trecut, a fost sala plina la Social Media Professionals, micro-evenimentul din cadrul Webstock dedicat celor care au atributii de social media in companii si agentii. Tot la Webstock, anul trecut, am pornit sondajul “State of Social Media Employment“, alaturi de PortalHR.ro.

In 2012, continuam ambele proiecte: sectiunea si sondajul.

Cu acest sondaj dorim sa vedem la Webstock cum evolueaza cariera omului de social media din Romania. Cred ca astfel vom oferi candidatilor si recrutorilor o imagine cat mai buna asupra carierelor in social media. Asadar, daca te incadrezi in profilul celor care lucreaza cu social media in comunicare, marketing, advertising, online, te invit sa completezi formularul de aici.

Sondajul se adreseaza exclusiv profesionistilor ale caror responsabilitati includ cel putin o activitate legata de social media in compania sau agentia in care activeaza. Informatiile furnizate de participanti sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru a genera o analiza statistica a domeniului.

Si daca lucrezi deja in social media si nu ai aderat la grupul special de pe LinkedIn, te invit sa o faci. Vom oferi multe invitatii la Social Media Professionals celor din acest grup.

2 comentarii

  1. Blogatu says:

    Il voi completa si il voi promova pe blog.

  2. O initiativa interesanta si prima de aceste fel cred in Romania.

Comentează