MANAFU*

Abonamente Evensys

Cautam bloggeri oficiali pentru Digital Marketing Forum 2013

Cum pregatim un program avansat la Digital Marketing Forum 2013 (6-7 martie), ne dorim sa avem alaturi de noi cinci bloggeri oficiali, care sa relateze cat mai bine subiectele pregatite. Vom avea mult continut valoros, in premiera sau exclusivitate.

Cautam deci bloggeri pasionati de marketing digital, comunicare si promovare online pot participa gratuit la eveniment, pentru a crea continut despre conferinta.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Dorim oameni pasionati de blogging, marketing digital, advertising si comunicare online, iar aceste aspecte trebuie sustinute cu referinte anterioare (insemnari pe bloguri, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Doritorii sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro cu titlul “Blogger Oficial Digital Marketing Forum”, in care sa specifice urmatoarele infromatii: nume si date de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

Comentează