MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga electrocasnice Arctic TET (Saptamana 1)

Stiai ca, astazi, cele mai performante frigidere consuma doar un sfert din energia necesara functionarii unui frigider din 1990? Stiai ca poti face economie de pana la 80% la consumul de energie daca folosesti optiunea de spalare cu apa rece pentru programele masinii de spalat?

Incepand de astazi, timp de patru saptamani, sunt consultantul tau in Electronomie, la initiativa Arctic.

CONCEPTUL
Arctic a dezvoltat in ultimii ani noi tehnologii adaptate nevoilor noastre de consum, sub conceptul TET, adica Tehnologie de Economisire pe Termen lung. Electronomia este strans legata de TET, de obiceiurile noastre cotidiene si de economisire. Practic, vorbim despre aparate electrocasnice gandite pentru a ne ajuta sa economisim bani, timp si energie.

CONCURSUL
In fiecare saptamana, te invit sa raspunzi la o intrebare pe blogul meu, printr-un comentariu, despre cum putem economisi cu cap. 

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie.

Intrebarea de inceput de program este: Ce intelegi tu prin “electronomie”?

Recomand ca raspunsul tau sa faca referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul si brosura online sau joaca Electronomic.

PREMIUL SAPTAMANII
Aceasta prima etapa a concursului va fi premiata cu un produs Arctic TET, la alegere. Saptamana viitoare vom avea o noua intrebare si un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Raspunsurile sunt pastrate in moderare pana la urmatoarea intrebare. Regulamentul complet este disponibil aici.

100 comentarii

  1. Gheorghita Theodor says:

    electronomie inseamna economie de energie, apa, detergent, timp, bani pe termen lung. electronomie vine de la electrocasnicele inteligente Arctic si de la economie.

  2. demeter evelin says:

    Electronomie inseamna o economie atat la energie cat si la timp si la bani cu noua tehnologie revolutionara TET de la Arctic

  3. vio says:

    Consum redus de energie,timp si bani

  4. ristea marinela says:

    ELECTRONOMIE [ CONSUM DE ENERGIE REDUS(TIMP+ BANI )]=CONCEPTUL TET DE LA ARTICUS ARE NOTA 10+. O ECUATIE CARE PARE GREA DE REZOLVAT DAR CU UN REZULTAT FOARTE USOR DATORITA NOII INOVATII TET LA TOATE PRODUSELE ARCTIC .

  5. Dascalu Carmen says:

    Electronomie inseamna economie de timp, energie, apa, cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, a functiilor inteligente ale electrocasnicelor moderne.

  6. bijnea maria says:

    electronomie electrocasnicele inteligente cu care poti face economie de timp si energie.pe termen lung

  7. Nanu Ecaterina says:

    Electronomia ma duce cu gandul la noile produse Arctic cu tehnologia TET (tehnologie de economisire pe termen lung), care ma ajuta sa realizez o importanta economie de energie, timp si bani. Exemplu : combina frigorifica Arctic cu funcţia ECO LED, ce foloseşte un sistem de iluminare bazat pe led-uri, consumul energetic este de 7 ori mai mic, lumina mai puternică în interiorul frigiderului şi mai puţină caldură degajată în compartimentul frigorific. Pe scurt, este mai puţin costisitor şi mai benefic pentru performanţa frigiderului.

  8. Luminita Tanase says:

    Electronomie inseamna – economie de energie, consum redus de apa, detergent, timp, bani pe termen lung. Electronomia vine de la electrocasnicele inteligente Arctic si de la economie.

  9. Violeta Costin says:

    electonomie = utilizarea in mod eficient si economic a aparaturii electrocasnice, presupune utilizarea unor tehnologi ce reduce consumul de resurse, timp. diversitatea programelor la masinile de spalat, sa poata spala la fel de bine si cu apa rece si intr-un timp mai scurt, pt cuptor sursa de caldura sa se distribuie unifor, sa aibe timer, de asemenea prog prestabilite de coacere….hmmmm sper in viitor daca nu este deja sa existe un dispozitiv care sa absoarma energia solara si sa poata functiona si asa. 🙂

  10. Doru Scripniciuc says:

    “Electronomie” – economie de energie electrica, apa menajera, detergenti, timp si bani pe termen lung. “Electronomie” – termenul provine de la combinatia: electrocasnice inteligente Arctic + economie.

  11. Turc Daniel says:

    Electronomie inseamna economie de resurse vitale in ziua de azi : timp, energie electrica, apa, etc. folosind tehnologii avansate A+ ! Arctic ofera o gama larga de astfel de produse pentru ca gandeste in viitor !!

  12. Tamas Szabo says:

    Salut!
    Eu personal cred ca electronomia este un cuvant nou care se refera la tehnologia de economisire pe termen lung –TET a energiei, a apei, timpului si a banilor, ceea ce este super
    Multumesc pentru sansa !

  13. Ionut Baciu says:

    Prin “electronomie” putem intelege o utilizare cu cap a resurselor, astfel incat sa castigam pe termen lung din economia facuta

  14. Cristian says:

    Conceptul de electronomie se refera la caracteristicile performante ale electrocasnicelor din gama TET care aduc pe langa functiile moderne si economie de energie, apa, timp, si bani fara a pierde nimic din confortul si siguranta dorite de consumator.Unul din multele exemple ar fi functia EcoWash care este o optiune de spalare cu apa rece si prin intermediul careia poti face economie de pana la 80% la energie.

  15. luiza florea says:

    Electronomie inseamna performanta prin economisire de timp, bani, energie sau produse (detergent,etc.) Electronomie inseamna sa faci primul pas spre o planeta mai verde si mai protejata si o schimbare habituala care vine o data cu inovatia in tehnologie a timpurilor noastre!

  16. Geo Oprea says:

    Prin electronomie inteleg folosirea cu inteligenta a aparatelor electrocasnice care ne ajuta sa economisim bani, timp si energie pe termen lung. Produsele din gama Arctic TET au numeroas funcţii special proiectate pentru a susţine stilul nostru de viaţă. Combinele frigorifice îţi păstrează mâncarea proaspătă timp îndelungat şi previn amestecul mirosurilor datorită funcţiilor Eco Dual Balance şi Eco Breeze; maşinile de spălat dispun de Eco Dose, un dispozitiv special care te ajută să foloseşti cantitatea optimă de detergent la fiecare spălare, iar cuptoarele Arctic TET te ajută sa găteşti preparate savuroase datorită funcţiei Eco Fan şi celor 12 programe de gătire.

  17. Ana N. says:

    Electronomia se refera la gasirea unor modalitati de a economisi bani, timp si energie pe termen lung prin utilizarea electrocasnicelor cu tehnologii care contribuie la reducerea consumului de energie electrica, precum cele din gama Arctic TET. Programul EXPRESS 14 MINUTE de la masinile de spalat Artic aduce avantajul spălarii rufelor într-un timp record, durata acestuia fiind cea mai mică disponibilă pe piaţă. Beneficiem astfel de un consum redus de energie, dar şi de timp preţios, fiindcă în doar 14 minute, până terminam de servit micul dejun, hainele sunt deja gata de întins la uscat.

  18. lautarescu adriana says:

    economie cu noua tehnologie revolutionara TET de la Arctic

  19. lautarescu daniel says:

    economie cu noua tehnologie revolutionara TET de la Arctic

  20. oprea ion says:

    economie cu noua tehnologie revolutionara TET de la Arctic

  21. ungureanu ioana says:

    economie cu noua tehnologie revolutionara TET de la Arctic

  22. ungureanu gabriela says:

    economie cu noua tehnologie revolutionara TET de la Arctic

  23. ungureanu dumitru says:

    economie cu noua tehnologie revolutionara TET de la Arctic

  24. Danut Carp says:

    Pentru mine electronomie inseamna economie de resurse : energie , timp ,bani , apa , etc. Termenul este legat de Tehnologie de Economisire pe Termen lung de la Arctic.

  25. Rodica Adriana Botescu says:

    Electronomie = folosirea principiului economisirii prin utilizarea inteligenta a aparatelor electrocasnice cu tehnologia de economisire pe termen lung pentru a realiza economii de energie electrica si implicit de timp si bani.

  26. Candea Ioan Radu says:

    Electronomie = economie de utilitati cu electrocasnice inteligente Arctic TET

  27. Gizela Botescu says:

    Economie de apa, energie, bani si timp cu tehnologia TET la masinile de spalat Arctic prin functia Aqua Safe – sistemul de reglare automata a consumului de apa, cat si controlul excesului de apa.

  28. Tudora Calinic says:

    Electronomie inseamna economie de energie, timp, bani datorita functiilor TET ale electrocasnicelor Arctic, cum ar fi AquaSafe-optimizarea consumului de apa, EcoBuzz -previne consumul excesiv de energie sau EcoFast -pentru economie de timp.

  29. Vlad F. says:

    Electronomia reprezinta definitia simplificata a economiei de energie electrica. Sensul economisirii, in materie de energie electrica nu se rezuma la actiunea constienta de moment ci este reprezentat de o practica pe termen lung, deventita reflex/obisnuinta.

    Tehnologia moderna vine in intampinarea obsacolelor inerente procesului de dezvoltare a obisnuintei, prin diverse elemente ingenioase cum sunt: avertizarea acustica EcoBuzz pentru usa combinei frigorifice Arctic TET uitat deschisa sau insuficient de ferm inchisa ; existenta programului extrem de scurt Express 14 minute, a masinii de spalat rufe Arctic TET, de cele mai multe ori suficient pentru reimprospatarea rufelor ; sistemul de distributie uniforma a caldurii EcoFast, din dotarea cuptoarelor Arctic TET, pentru optimizarea timpilor de utilizare a energiei.

  30. Vlad Manuela says:

    Electronomia inseamna economie de apa, energie, bani si timp cu tehnologia TET

  31. Matusa Ciprian says:

    Electronomie este un termen care se refera la electrocasnicele inteligente cu care poti face economie de timp si energie pe termen lung.

  32. Roland Akkerman says:

    Electronomie inseamna economisirea energiei, a timpului, a apei, a banilor datorita tehnologiei TET.

  33. Irina Vascenco says:

    Termenul “electronomie” se refera la functtile aparatelor electrocasnice cu tehnologie TET , care te ajuta sa economisesti energie, timp si implicit bani. Un exemplu ar fi functia EcoWash care este o optiune de spalare cu apa rece si prin intermediul careia poti face economie de pana la 80%.

  34. Aurelia Calinic says:

    Electronomie inseamna economie realizata cu ajutorul aparaturii electrocasnice dotata cu tehnologie TET. Un exemplu este functia AquaSafe-optimizarea consumului de apa.

  35. Ciurea Marius says:

    Hai sa incepem sa economism energie.Timp.Apa!Si toate astea datorita tehnologiei TET.

  36. Ciurea Lidia says:

    Economie de apa,energie,timp!Functiile TET si Aqua-Safe sunt de vina pentru aceste tehnologii!

  37. Iacob S. says:

    Termenul electronomie se refera la economisirea energiei , a timpului ,dar si a banilor ca urmare a utilizarii aparatelor electrocasnice dotate cu tehnologie TET. Astfel, cu masina de spalat Arctic TET , datorita functiei AquaSafe as economisi apa si prin aceasta si bani.

  38. Cezar Rusu says:

    Prin “electronomie” inteleg o economie realizata cu ajutorul electronicelor. Folosind tehnologia TET realizam o importanta economie de energie, timp si bani.Un exemplu este functia AquaSafe prin care se optimizeaza consumul de apa.

  39. Constantin Gornescu says:

    Din punctul meu de vedere electronomia inseamna o economisire prin cumpararea unor electrocasnice noi si renuntarea la cele vechi. Asta inseamna un castig desi pare o cheltuiala. Valoarea electrocasinelor noi achizitionate va fi compensata de consumul scazut la energie. Partea cea mai buna este ca ne alegem cu electrocasnice noi fara efort

  40. MIhaela Scurtu says:

    economie de timp prin tehnologia TET care ajuta la economisire de electricitate, apa, nervi

  41. Terezia M. says:

    Tehnologia TeT face posibila ca electronomia sa devina cea mai avansata modalitate de economisire a energiei, a apei, a timpului, a banilor pe termen lung, ceea ce oricare dintre noi o dorim si multumita produselor Arctic avem posibilitatea s-o avem in casa noastra.

  42. Dobrica Mihai says:

    Electronomie = consum redus de energie electrica si bineinteles ma duc cu gandul la ECONOMIE

  43. […] sunt in aceasta campanie laturi de 4 simpatici domni Adi Hadean, Chinezu, Cristi Manafu si Vali Petcu, puteti afla sfaturi despre economisire pe termen […]

  44. draghinescu irina eugenia says:

    Prin electronomie inteleg folosirea cu inteligenta a aparatelor electrocasnice care ne ajuta sa economisim bani, timp si energie pe termen lung.

  45. Ciurea Lidia says:

    Poate ar trebui sa nominalizati castigatorul!

  46. Monika Erzsebet says:

    Pe langa clasa energetica A + functiile: EcoFrostFree, EcoBreeze, EcoFresh, EcoLed, EcoBuzz, MultiFrost Zone, Eco Dual Balance si EcoFresh ma ajuta sa fac economie la tot ceea ce inseamna bani si timp.

  47. Tamas Szabo says:

    Ma ajuta sa economisesc energia, timpul si banii urmatoarele functii si caracteristici ale combinelor Arctic TET :
    – EcoFrost Free;
    – Eco LED;
    – EcoBuzz;
    – A + pentru a consuma cu 25 % mai putina energie electrica;
    – EcoFresh;
    – MultiFrost Zone;
    – EcoDual Balance;
    – EcoBreeze;

  48. Gal Agnes says:

    Sunt mai multe functii si caracteristici ale combinelor frigorifice TET care ne ajuta la economisirea energiei si printre acestia se numara:
    *EcoBUZZ -anunta prin semnale sonore atunci cand usa nu este inchisa corect, precum si atunci cand o uitam deschisa mai mult de 1 minut
    *EcoFROST Free – combina nu produce gheata, ceea ce duce la o igiena superioara si la economie de timp, deoarece nu mai necesita dezghetare, o operatiune de durata si destul de anevoioasa – economie de energie si de timp
    *EcoFRESH – compartiment cu temperatura 0 grade celsius, uitila pentru pastrarea alimentelor perisabile pe perioade scurte, pentru a evita congelarea – economie de energie si de timp
    *EcoBREEZE – un sistem de recirculare a aerului, prin intermediul caruia se mentine o temperatura constanta in mod eficient

  49. Terezia Ibolya says:

    Eu prefer functiile frigiderului Arctic TET -EcoLed, -Clasa A+, -EcoBuzz, -MultiFrost Zone, -EcoFrost Free, -Eco Breeze, -Eco Dual Balance, -EcoFresh deoarece ele ma ajuta sa fac economii importante la energie si buget.

  50. Akkerman Roland says:

    Functii si caracteristicile:
    -EcoLed
    -Clasa A+
    -EcoBuzz
    -MultiFrost Zone
    -EcoFrost Free
    -Eco Breeze
    -Eco Dual Balance
    -EcoFresh
    ale combinelor frigorifice ARCTIV asigura economisirea energiei, a banilor, a timpului, toate datorita tehnologiei inovatoare si de economisire pe termen lung, TET.

Comentează