MANAFU*

Abonamente Evensys

Mergeti la Zilele Biz 2013!

6213246295_0eb4725f2f_b

In fiecare an, la Zilele Biz, intalnesti un mix unic de invitati. Specialisti internationali, conducatori de mari companii locale, antreprenori curajosi si oameni “care fac diferenta”, cum zic americanii. Daca te uiti in agenda din acest an, cu siguranta vei dori sa vezi cel putin zece nume “in actiune”. Lista mea e lunga deja si inca nu include cateva surprize in curs de confirmare. Intr-o ordine intamplatoare, iata pe cine va recomand sa nu ratati in 2013:

ANTREPRENORIAT
Iulian Stanciu (eMag) – As vrea sa aflu cum a reusit sa creasca eMag si ce urmeaza in ascensiunea sa. Pentru mine e fenomenul de business al crizei.
Jean Valvis (Valvis Holding) – Un om cu greutate in business, pasionat de social media, care are o reteta pentru branduri. As vrea sa o aflu.
Adina Vlad (Unlock Research) – Imi face mereu placere sa vorbesc cu Adina si sa o ascult in conferinte. Vede ea intr-un anumit fel lucrurile. Deh, “defect” de om de research.
Razvan Diratian (AVON) – Vreau sa stiu cum reuseste sa isi motiveze angajatii si cum reuseste sa genereze inovatiile in digital.

INOVATIE
Mircea Tudor (MB Telecom) – As vrea sa aud ca Romania are inca un cuvant de spus in tehnologie si cum poate un inventator roman sa se promoveze pe piata internationala.
Bobby Voicu (Mavenhut) si Vladimir Oane (uberVU) – I-as provoca sa imi spuna cum poti rezista si creste intr-un domeniu cu o competitie globala.
Iulian Padurariu (Marks) – Mi-ar placea sa schimbam cateva idei despre directiile noi din marketingul de azi.

MANAGEMENT
Steven van Groningen (Raiffeisen) – Este vorbitorul pe care nu trebuie sa il ratezi si de la care mereu poti invata ceva nou.
Harry Meintassis (Hay Group Romania) – Sunt curios sa vad care sunt cele 10 companii din Romania care incurajeaza dezvoltarea profesionala.
Violeta Luca (CEO Flanco) – Sunt doua subiecte pe care as vrea sa le aud: motivatie si schimbare.

CSR
Oana Toiu – Sa reusesti in antreprenoriatul social nu este usor. Oana imi poate da cateva idei bune.
Cornel Ilie (VUNK) – Omul care iti poate da o motivatie sincera pentru a face lucrurile sa se intample.

MEDIA & MARKETING
Liz Wolstenholme (Weber Shandwick)
– As vrea sa vad perspectiva agentiei asupra brand engagement-ului.
Michael Conrad (Berlin School Of Creative Leadership) – O legenda a publicitatii mondiale de la care ai mereu ceva de invatat.
Thomas Kolster (The Goodvertising Agency) – Ce poate aduce un concept nou in publicitate? Poate putina inspiratie si multe idei noi.
Gabriela Lungu (Weber Shandwick) – Voi vedea cum functioneaza piata de comunicare internationala prin ochii unui profesionist crescut local.

Mergeti a Zilele Biz pentru inspiratie adevarata. Veti pleca motivati, informati si conectati. Evenimentul are loc intre 11 si 15 noiembrie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Comentează