MANAFU*

Abonamente Evensys

Prinde cele mai bune oferte de Black Friday, pe 10 noiembrie la eMAG

Pentru unul din trei români, Black Friday reprezintă singura zi din an când poate cumpără un produs pe care și l-a dorit tot anul, spune un studiu realizat de iSense Solutions. Și această zi este de multe ori momentul când eMAG lansează ofertele în cel mai important maraton de shopping al anului.

Se știe deja, de mulți ani, că eMAG pune în calendar data de Black Friday. Anul acesta, va fi pe 10 noiembrie.

Ce a pregătit eMAG de Black Friday

Fară să ne pierdem în detalii de suprafață sau introduceri prea lungi, „inventarul” include anul acesta peste 2,8 milioane de oferte, cu reduceri de peste 390 de milioane de lei, de la mii de comercianți care vând pe platforma eMAG.

Cumva previzibil, dar pe nevoile și dorințele oamenilor, produsele cosmetice și îmbrăcămintea, electronicele (televizoarele, telefoanele) și electrocasnicele mici și mari, dar și produsele pentru casă și gradină vor beneficia de cele mai multe oferte.

Ca în fiecare an, eMAG vine și cu o serie de produse speciale, cum ar fi biletele de avion cu reducere 50%, pachetele de înfrumusețare (botox, remodelare corporală, epilare definitivă), cazări în România, cu reducere de până la 60%, aur, 131 mărci auto-moto, bijuteri și ceasuri etc.

eMAG estimează că va livra comenzile de Black Friday în maxim 2 săptămâni, bazându-se mult pe rețeaua easybox, care a ajuns la 3900 de unități și evident pe firmele de curierat contractate.

Ce puteți lua de Black Friday

Evident, sunt multe opțiuni pe care le putem lua în considerare, dacă nu le-am pus deja în Favorite, în așteptarea momentului de start. Eu m-am uitat la câteva produse care în mod sigur vor fi la ofertă vineri. Informațiile provin direct de la sursă.

Televizor Samsung LED 65AU7092, 163 cm

Laptop Lenovo V15 G4 AMN

Telefon mobil Apple iPhone 13, 128GB

Trening Puma, cu fermoar, Clean Sweat

Detergent capsule pentru mașină de spălat vase Finish Ultimate

Cum să prinzi cele mai bune reduceri de Black Friday

Pentru a profita la maximum de ofertele de Black Friday de la eMAG, îți recomand să:

Te înscrii la newsletter. Vei fi la curent cu cele mai noi oferte și promoții.

Descarci aplicația mobilă. Vei avea acces mai devreme la primele oferte și vei putea face cumpărături rapid și ușor.

Faci o listă cu produsele dorite. Te va ajuta să nu pierzi timpul căutând produsele pe care le dorești.

Fii atent la stocuri. eMAG îți poate trimite notificări peste zi dacă produsele din Favorite redevin disponibile.

Genius, o afacere extraordinară

Sunt deja client Genius de ceva vreme și am recomandat mereu acest „abonament de livrări”, nu doar pentru comenzile eMAG, ci și pentru Fashion Days, Freshful și Tazz. Anul acesta, de Black Friday, eMAG oferă patru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicații de ecommerce (eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful) celor care cumpără un abonament Genius. Astfel costul abonamentului pe un an de zile va fi zero.

Comentează