MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Februarie 2014)

Chiar daca incheiem primele doua luni din an, consider ca suntem inca la inceput de 2014. Si pentru ca imi place sa urmaresc tendintele in social media, lansez un pariu pentru acest an: Va fi 2014 anul in care LinkedIn si Twitter vor creste semnificativ in Romania? (Si ma refer nu la numarul de conturi, ci mai degraba la numarul de utilizatori activi).

Echipa ZeList Monitor a facut un update in ultima luna la statisticile despre Twitter pentru piata locala. Acum sunt peste 100.000 de conturi, iar in ianuarie reteaua de microblogging a avut cei mai multi utilizatori activi din ultimii ani (probabil ever): 17.300.

Din cifrele stranse pentru ultima luna, vad o evolutie interesanta pentru Instagram. Reteaua creste intr-un ritm constant si reuseste sa pastreze destul de multi utilizatori activi (pentru o retea relativ noua si “dependenta” de telefonul mobil).

Social-Media-in-Romania-Februarie-2014

5 comentarii

  1. […] Social Media in Romania (Februarie 2014) […]

  2. Luminita says:

    Nimic despre WhatsApp?

  3. […] Manafu1 a publicat situatia celor mai populare retele sociale din Romania, adunand cifre pentru final de februarie […]

  4. […] Social Media in Romania (Februarie 2014) […]

  5. […] rest toate rețelele au creșteri constante de trafic și activitate, comparabil cu anul trecut unele rețele au explodat în […]

Comentează