MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Octombrie 2014)

Instagram rămâne în continuare reţeaua socială care are o creştere accelerată, ajungând acum la 160 de mii de conturi deschise în România. Din păcate, nu reuşeşte să crească numărul utilizatorilor activi lună de lună. Acum are în jur de 40 de mii. Chiar dacă nu creşte, acest număr al “activilor” este mai mare decât cel pe care Twitter îl are la noi: 26.000.

LinkedIn va trece în curând de pragul de 1,5 milioane de conturi şi ocupă locul 35 în lume, în această reţea a profesioniştilor. Eu sper să văd din partea LinkedIn o strategie mai clară în socializarea online business-to-business. E un mediu care poate veni cu multe oportunităţi.

O noutate în spaţiul social media local este “apariţia” Dailymotion. Deşi este un site de videosharing cu vechime şi recunoaştere în Europa, până acum nu am văzut date despre performanţele avute în România. Conform Thinkdigital, agenţia care gestionează vânzările pe platformă, Dailymotion are lunar 1,9 milioane de vizitatori unici din ţara noastră şi 10 milioane de afişări. De urmărit!

Social-Media-in-Romania-Octombrie-2014

Sursa foto: © Kianlin | Dreamstime.com

4 comentarii

  1. […] Manafu a publicat situatia din Romania a retelelor sociale si a blogurilor, cifre pe care le puteti gasi in […]

  2. […] Social Media in Romania (Octombrie 2014) […]

  3. […] Manafu a publicat situatia din Romania a retelelor sociale si a blogurilor in luna octombrie […]

  4. […] peste 7 milioane de utilizatori in Romania (octombrie 2014 conform manafu.ro), Facebook reuneste o audienta numeroasa si variata, interesata in permanenta de de informatii. O […]

Comentează