MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Aprilie 2015)

Instagram continuă să mă uimească. După noul algoritm de raportare al ZeList Monitor, activitatea aplicației de photo & video sharing a crescut foarte mult. Mai mult de jumătate dintre utilizatori au fost activi în ultima lună. Cei mai mulți însă nu au creat conținut, au comentat. Ceea ce mă duce la ideea că multe instalări sunt făcute doar pentru tras cu ochiul. E cumva și normal să fie așa. În social media, sunt mai puțini creatori decât privitori.

Altfel, am introdus de luna aceasta și datele disponibile pentru Dailymotion. Sper să am actualizări cel puțin trimestriale.

Social-Media-in-Romania-Aprilie-2015

8 comentarii

  1. […] Social Media ale lunii Martie au ieșit din […]

  2. Anca Balaban says:

    Poate si faptul ca instagram este folosit mai ales direct de pe telefon este un motiv bun sa fie mai activi, in detrimentul altor aplicatii. Am observat cateva branduri din .ro care au cont de insta, pe care posteaza continut fain pentru followeri.

  3. […] Manafu1 a publicat peste weekend cifrele actuale din social media românească, introducând de luna aceasta și […]

  4. […] venit și statistica pe luna Aprilie de la Cristian Manafu cu datele din luna Martie 2015 pentru rețelele de socializare cele mai active în România. Luna […]

  5. […] Cristian Manafu a publicat infograful cu situația rețelelor sociale din România. Desigur Facebook domină urmat îndeaproape de Linkedin. O evoluție interesantă o are Instagram. Bloggingul crește, timid, dar crește. […]

  6. […] Social Media in Romania (Aprilie 2015) – Cristian Manafu […]

Comentează