MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Iulie 2015)

Ca vântul pentru cei mulți, ca melcul pentru cei puțini, zic eu, prima jumătate de an a trecut. Un aer de vacanță se simte peste tot, inclusiv în social media, unde blogurile, Instagram și Twitter au avut o mică scădere a activității în ultima lună. Ceea ce mă face să mă întreb dacă apa de la mare, aerul rece de munte și terasele pline vor influența pentru luniile următoare de vară evoluția traficului în social media.

Tradițional, iarna și vara, consumul media scade. În ultimii ani însă, pe fondul dezvoltării social media, a ofertei de Mobile Internet și a pieței de smartphones, oamenii rămân conectați și în timpul vacanțelor. Poate nu atât de mult precum în celelalte luni, dar cu siguranță accesează măcar o data pe zi platformele sociale utilizate. Mă refer, evident, la utilizatorul mediu, cu experiență online.

Social-Media-in-Romania-Iulie-2015

Sursa foto: © Dolgachov | Dreamstime.com

7 comentarii

  1. […] Cristian Manafu a publicat un nou infograf cu situația rețelelor sociale din România. […]

  2. […] Social Media .ro in iulie 2015 (via manafu.ro) […]

  3. […] dacă în România avem peste 1,7 milioane de utilizatori (conform statisticilor Zelist), atunci aş fi curios câte grupuri active de peste 5,000 de membri există (dacă ştii […]

  4. […] Cum arata Social Media in Romania? Cam ca in infograficul de pe blogul lui Manafu. […]

Comentează