MANAFU*

Abonamente Evensys

Pe cine as vrea sa vad pe scena Untold Festival 2016

Echipa Untold Festival dansează de bucurie zilele acestea. După ce festivalul a luat premiul Brandul Anului la Gala IAA Excellence Awards și a fost desemnat drept “Cel mai căutat eveniment muzical pe Google în 2015”, a primit și un premiu important, Best Major Festival, la European Festival Awards. Mai mult, a comunicat deja și primul mare artist care va fi prezent la ediția din acest an: Tiesto. Alte patru nume mari sunt în curs de anunțare.

Până vom vedea cine sunt cei 5 Regi ai Untold 2016 și ceilalți artiști invitați, m-am jucat un pic “de-a line-up-ul”. Am pus într-un program fictiv, artiștii pe care doresc să îi văd eu cel mai mult. La Untold sau în altă parte.

Am ales scena din Cluj Arena și am simulat o agendă cu 6 concerte pe zi. Probabil sunt prea multe. La Untold 2015, line-up-urile pe zile au strâns între 5 și 8 artiști. Oricum, e o joacă, deci nu contează prea mult.

Cum am ales?

Mi-am dorit în deschidere trupe din zone diferite de EDM-ul pe care îl știm. M-am bazat pe recunoașterea avută de artiști și pe puterea de a încălzi atmosferă la început de zi. Am mers apoi cu câteva nume care promit destul de mult, între care l-am integrat și pe veteranul Paul Oakenfold.

Pe măsură ce trec orele din zile, ne apropiem de cei care s-au remarcat mult în ultimii ani, ca să ajung apoi la numele mari, unde am “mixat” artiști cu ceva vechime și star-uri ale momentului.

La final de zi, am lăsat câteva din “hit-urile” anilor ’90-2000. Pentru mine, oamenii ăia au fost importanți la vremea lor.

Ce a ieșit?

Untold-2016

Cum ar suna?

Untold Festival a devenit un fenomen încă de la prima încercare. Dar ca mai în toate evenimentele, mai puțin în nunți, a doua încercare este cea cu adevărat grea. Prima dată, poți avea noroc, publicul poate fi încântat de idee, iar vremea poate fi superbă. A două oară, oameni au termeni de comparație și așteptări. Să sperăm că totul va fi bine.

Sursa Foto: Untold Festival

7 comentarii

  1. eFete says:

    Tiestoooo! 🙂

  2. Adevărul e că la Skrillex nu m-am gândit în niciun moment. Chiar ar merge!

  3. sa nu uitam de ATB.. care a cam disparut in ultima vreme
    ..ar mai fi si Benny Benassi si probabil Paul van Dyk.

  4. ATB a fost si in 2015. Desigur, as vrea sa vina si in 2016. E cumva artistul EDM preferat pe care nu am apucat sa il vad live, insa pe care il mai pot astepta. In plus, putin probabil ca ATB sa revina in line-up. Pe cand Armin van Buuren are toate sansele!

    Skrillex a fost anul trecut la Mamaia, daca nu gresesc, intr-un event anuntat foarte tarziu. Dar, da, Skrillex trebuie sa vina. Face un mare show.

  5. Alex Ciocan says:

    Eu unul ma mir de faptul ca Armin isi face timp de Untoldul nostru… ultima data cand a fost mai prin apropiere a fost pe la Utrecht cu ASOT.

  6. Daniela says:

    Carl Cox in randul strainilor si Maestros del Ritmo (din Epic club Timisoara); poate si Eftimie. De ce doar straini? Sa promovam si romani, zic. 🙂

  7. Buna ideea, Daniela!

Comentează