MANAFU*

Abonamente Evensys

Experienta mea cu Bitdefender Total Security 2018 (P)

Bitdefender a lansat de curând soluția Bitdefender Total Security 2018, un pachet care oferă protecție pentru toate dispozitivele tale și ale membrilor familiei tale. Fiind unul dintre partenerii Bitdefender, am avut ocazia să testez încă de la lansare noua suită, ce vine cu o serie de facilități importante. Te invit așadar să parcurgi articolul și să participi la concursul anunțat la final, prin care ofer 3 abonamente Total Security pentru un an de zile.

Noua versiune aduce:
• protecție împotriva virușilor de tip ransomware
• protecție malware
• protecție adware
• protecție împotriva keylogger-elor
• protecție pentru webcam (alertă în cazul în care un program îl pornește)
• posibilitatea de a securiza extra anumite fișiere (opțiunea Safe Files)
• protecție pentru dispozitivele Android, iOS (în curând), Mac și iMac.

Totul la 149,99 lei pentru un an de zile. Cei care au deja instalată o ediție anterioară pot să treacă la noua versiune gratuit, direct din consola Bitdefender Central.

Soluția Bitdefender Total Security 2018 oferă protecție pentru 5 dispozitive timp de un an de zile, abonamentul anual pentru pachetul fără limitare de dispozitive Bitdefender Family Pack 2018 având prețul de 419,99 lei.

Instalarea Bitdefender Total Security 2018

Având deja instalată soluția Bitdefender Total Security Multi-Device 2017, am descărcat kit-ul pentru noua versiune direct din consola Bitdefender Central, însă nu înainte de a dezinstala versiunea anterioară. Soft-ul poate fi instalat pe majoritatea dispozitivelor Macintosh, cerințele de sistem fiind 600 MB spațiu pe disc și cel puțin sistemul de operare Mavericks (10.9.5).

Interfața este foarte simplă și intuitivă. Activarea licenței se face direct cu datele de autentificare folosite pentru accesarea consolei Bitdefender Central. Din panoul central al antivirusului, poți efectua o scanare rapidă a fișierelor, o scanare completă sau o scanare personalizată a anumitor foldere. Din aceeași interfață, poți instala extensia TrafficLight pentru principalele browsere. Extensia îți va afișa diferite simboluri de culoare verde, galben sau roșu (culoare care te atenționează că site-ul pe care te afli nu este sigur).

Opțiunea Autopilot monitorizează toate aplicațiile și te protejează împotriva amenințărilor malware, iar opțiunea Safe Files îți securizează folderele importante, oferindu-ți posibilitatea de a restricționa accesul anumitor programe în ele.

Probabil cea mai importantă funcție cu care vine Bitdefender Total Security 2018 este Time Machine Protection, ce îți va oferi încă un „strat” de protecție back-up-ului tău, Mac-ul tău fiind astfel protejat împotriva oricărui viitor atac de tip ransomware.

Până va lansa Bitdefender soluția antivirus pentru dispozitivele iOS, o să îți vorbesc acum un pic despre aplicația de mobil Bitdefender Central. Cu ajutorul ei, poți efectua o scanare a sistemului direct de pe telefonul mobil pentru oricare din dispozitivele înregistrate, evident dacă telefonul și PC-ul ori Mac-ul sunt conectate la internet. De acolo, ai acces și la istoricul incidentelor, Bitdefender depistând o aplicație suspectă pe care am încercat să o descarc de pe internet cu ceva timp în urmă.

Din consolă pot verifica și activitatea pe care o are copilul meu pe telefonul mobil și pe laptop. În meniul Asistență Parentală pot vedea locația acestuia, contactele din telefon, site-urile și aplicațiile pe care le accesează. Totodată din consolă pot bloca și sterge conținutul de la distanță de pe dispozitive în cazul unui eveniment nefericit.

Versiunea Bitdefender Total Security 2018 pentru PC oferă încă câteva funcții foarte utile:
• Modulul Wi-Fi Security Advisor, verifică gradul de securitate a rețelelor wireless și apoi raportează vulnerabilitățile depistate.
• Modulul Disk Cleanup scanează toate fișierele mari de pe calculator cât și pe un hard extern sau memory stick, iar ulterior poți șterge foldere întregi, fără a mai instala alte programe separate.
• Modulul OneClick Optimizer te ajută să ștergi toate fișierele temporare de pe PC împreună cu fișierele și regiștrii aplicațiilor dezinstalate, oferindu-i astfel un pic de performanță calculatorului.
• Modulul Wallets este un portofel virtual care poate stoca cardurile bancare, datele de logare de Internet banking, cât și toate datele de autentificare pe care le folosești zi de zi.

Concurs Bitdefender Total Security 2018

Am primit 3 abonamente Bitdefender Total Security 2018, pe care să le ofer în cadrul unui concurs. Câstigatorii vor fi anunțați prin tragere la sorți peste o săptămână. Trebuie doar să vizitați pagina Bitdefender Total Security 2018 și să îmi spuneți aici în comentarii ce calitate (opțiune) din această nouă suită apreciați cel mai mult. Ce vă place din ce știe să facă!

UPDATE: A sosit și momentul să anunț cei trei câștigători ai abonamentelor. Aceștia sunt: Raluca Brezniceanu, Radu și Cristian Nicolau. Ei vor fi contactați pentru detalii. Mulțumesc tuturor pentru participare. Rămâneți aproape, mai urmează și alte concursuri!

90 comentarii

  1. Picu says:

    Advanced threat defense pare cea mai interesanta optiune noua.

  2. Adascalitei Cristian Marius says:

    Protectia antiransomware

  3. florin says:

    Avand in vedere ca Bitdefender TS 2018 are mai tot ce are TS 2017 as considera interesanta optiunea Webcam Protection. Imi doresc cheia pentru a prelungi licenta care expira. Concediu placut, daca e cazul:)

  4. Bianca says:

    Am descoperit BitDefender recent. Deocamdata folosesc versiunea Trial. A fost singurul antivirus care mi-a deblocat niste foldere pentru a le sterge si respectiv restabilit optiunea de show hidden files. Nu as stii sa spun ce virus am avut, nici nu ma mai intereseaza. Autopilot mi se pare foarte tare dar cel mai mult implace optiunea Wallets. 🙂

  5. Protectie camera Web

  6. Alex Sinov says:

    Protectia pentru camera web mi se pare foarte interesanta, sunt chiar curios, nu va mai trebui sa stam cu plasturi pe monitor?

    Anti-ransomware este iarasi, o aditie binevenita.

  7. vali says:

    Bitdefender autopilot.

  8. heming says:

    Firewall de confidențialitate

  9. Radu says:

    Protecție cameră web – acum am o hartiuta lipita acolo :))

  10. Scutaru Razvan says:

    Cea mai interesanta optiune este cea de Webcam Protection.

  11. Lupulescu Madalin says:

    1- Advanced Threat Defense
    2- Protecție cameră web (nu mai trebuie instalat software separat)

  12. Dumitrașcu Victor says:

    Modulul Wi-Fi Security Advisor îmi place.

  13. CelMaiBun says:

    Detin licenta bitdefender internet security 2017. Este mai ieftina si momentan imi ajunge. Are nevoile de baza oferite si il folosesc pe 3 dispozitive. Inca nu am motive sa upgradez la total security.

  14. Valentin says:

    Având un fecior care în ciuda încercărilor noastre, se încăpățânează sa tot crească, Asistența parentală devine pe zi ce trece o necesitate. Iar WearOn mi-ar prinde bine si mie… 🙂

  15. mihai says:

    Eu zic ca Time Machine Protection e interesant.

  16. Razvan Stanescu says:

    Sunt un utilizator de Bitdefender de la inceput si apreciez ca in fiecare an primesti mult cu putini bani.

  17. Cel mai mult imi place la Bitdefender Total Security,optiunea Autopilot ,caci monitorizează toate aplicațiile și te protejează împotriva amenințărilor malware.

  18. radu says:

    un produs sigur pentru mediul online.

  19. Bassi Alina says:

    Am descoperit BitDefender recent. Deocamdata folosesc versiunea Trial. A fost singurul antivirus care mi-a deblocat niste foldere pentru a le sterge si respectiv restabilit optiunea de show hidden files. Avand in vedere ca Bitdefender TS 2018 are mai tot ce are TS 2017 as considera interesanta optiunea Webcam Protection.

  20. Andreea says:

    Webcam Protection.

  21. Arthur K. says:

    Utilizez produsul de aproximativ 4 ani si aproape la fiecare noua versiune vin cu functii utile.
    In plus este tot timpul in top la testele comparative cu alte solutii antivirus.

  22. Madalin says:

    Cel mai mult apreciez supportul de la Bitdefender, am avut cateva probleme ce au necesitat interventia unei persoana mult mai capabila ca mine, iar cei de la support au fost de nota 10, nu stiu cum au reusit dar au raspuns in interval de o ora, asta pentru o conversatie lunga de 20 de email-uri.

  23. MATHE KAROLY says:

    imi place, like&share, particip.,Camera Web

  24. Lupu Nicoleta says:

    Protecție cameră web

  25. Felicz says:

    Mie cea mai uita (dintre cele noi) mi se pare funcția pt scanarea rețelei wifi. Am câteva smart device-uri și e foarte “de viitor” funcția. De asemenea aștept sa se lanseze BitDefender Box și în România. E un dispozitiv prin care “trec” toate conexiunile dispozitivelor conectate la router iar el scanează și protejează impotriva vreunui atac sau fișiere infectate.

  26. tudor says:

    zic ca protectia web e noutatea, plus Advanced Threat Defense. suportul lasa de dorit, de regula imi raspund in 4-5 zile ceea ce e mult, dar poate sunt si foarte cautati.

  27. Adrian says:

    Avand in vedere ca sunt un fel de nomad digital lucrind atat de la sediul clientilor cat si din cafenele, biblioteci, facultate cel mai mult apreciez modulul Wi-Fi Security Advisor.

  28. ADAMESCU HORATIU says:

    1. Anti-ransomware
    2.Protecție cameră web

  29. Catalin says:

    optiunea Safe Files

  30. Ciklon says:

    Îmi creează o stare de confort că folosesc de peste 4 ani BitDefender #1 across the world.
    Protecția camera web.

  31. pricope andrei says:

    Straturi multiple de protecție anti-ransomware si Bitdefender Photon

  32. Claudiu says:

    protecție împotriva virușilor de tip ransomeware

  33. Ionut says:

    Bitdefender autopilot mi se pare cea mai la indemana

  34. Olaru Olivian-Corneliu says:

    Interesant pentru mine este modulul Wallets.

  35. Rosu Laurentiu says:

    Optiunea Safe File si Advanced Threat Defense

  36. Maria Rusu says:

    Protecție cameră web
    Tranzacții bancare online sigure

  37. Czetz Mihaela Simona says:

    Interesanta mi se pare optiune Disk Cleanup. Cred ca m-ar ajuta foarte mult. Bineinteles ca si celelalte optiuni sunt binevenite.

  38. Dan says:

    Time Machine Protection

  39. Popescu Vlad says:

    Protecția împotriva virușilor de tip ransomeware mi se pare cea mai utilă, dar e interesantă și protecția pentru webcam

  40. Anca says:

    A aparut deja versiunea 2018?
    La ce viteza functioneaza cei de la Bit? :))

  41. Adi Lazar says:

    Previne accesul neautorizat la camera mea web și imi permite să ma bucur de viață în siguranță, protejat de ochii iscoditori.

  42. S. Andreea says:

    Gestionez totul din browser și telefonul meu iOS.

  43. ENE FLORIN says:

    Advanced THREAT DEFENSE

  44. Ailoae Larisa says:

    1.Asistență Parentală
    2.Straturi multiple de protecție anti-ransomware

  45. Cîmpian Florin says:

    Autopilot este o chestie tare faina

  46. constantin paul says:

    Protecție camera web

  47. Webcam Protection

  48. Vlad says:

    • protecție împotriva keylogger-elor

  49. Manuela says:

    Protecție pentru webcam, adica alertă în cazul în care un program îl pornește, super!

  50. Puiu Silvia says:

    Am cel putin 5 ani de cand folosesc doar Bitdefender si sunt foarte multumita. In primul pt ca este un brand local si solutia lor este destul de stabila. Modulul Wallets mi se pare interesant, pentru ca traim intr-o era in care phishingul este la ordinea zilei pt hackeri.

Comentează