MANAFU*

Abonamente Evensys

Noul tău telefon ar putea fi un iPhone 14

Apple a găsit o rețetă la lansarea iPhone 13, pe care a îmbunătățit-o la modelul actual, iPhone 14, și pe care o va pastra cel mai probabil și la apariția iPhone 15. Din aproape în aproape, an de an, construiește un telefon din ce în ce mai bun.

Multă vreme, analiștii, specialiștii și entuziaștii (Android) au susținut că iPhone nu poate ține pasul cu modelele altor producători de top. Ultimele modele au dovedit contrariul, iar iPhone 14 este acum telefonul pe care trebuie să îl ai, dacă îți plac produsele cu Măr pe ele.

De ce spun asta?

Îl găsești la cel mai bun preț acum, cu mari șanse de reduceri semnificative în lunile următoare, cel puțin la Black Friday pe eMAG. Este un telefon care va rezista bine în timp, are specificații de top și un design care va rămâne actual cel puțin încă un an, iar bateria ține destul de mult, „pentru un iPhone”. Spun toate acestea din proprie experiență, după utilizarea unui iPhone 14 Pro timp de aproape un an. Sunt aproape convins că îl voi păstra în continuare. Un an măcar.

Desi mulți spun că iPhone 14 a făcut doar un mic pas înainte de la iPhone 13, modelul vine cu o serie de noutăți, cum ar fi afișarea procentajului bateriei, un LockScreen ce poate fi personalizat cu diverse widgets, opțiunea Focus care limitează notificările aplicațiilor în anumite intervale orare, și funcția Crash Detection care se activează automat în momentul în care utilizatorul e implicat într-un accident. Ai 10 secunde la dispoziție pentru a anula apelul la numerele de urgență.

Mie cel mai mult îmi place opțiunea Action, care stabilizează videoclipurile înregistrate din mers. Aș adăuga camere foto mai bune și creșterea calității fotografiilor realizate la lumină slabă, apoi bateria mai mare, care ține acum un pic mai mult, procesorul A16 Bionic, capacitatea de stocare de la 128GB la 1TB etc.

De asemenea, la versiunile Pro și Pro Max, camera de selfie și senzorul de recunoaștere facială sunt poziționate într-un spațiu pe ecran, având forma unei pilule, numit Dynamic Island. Această „insulă” este un nou loc de interacțiune cu o serie de aplicații. De exemplu, dacă o cursă Uber sau Bolt este în desfășurare, aceasta va fi afișată pe Dynamic Island. La fel se întâmplă și când asculți muzică sau urmărești un clip online, acestea pot fi accesate direct din „insulă”.

De ce să îți iei un iPhone 14?

Cei care sunt fani Apple sau au avut cel puțin un model, știu deja ce reprezintă întregul ecosistem al brand-ului, serviciile oferite și interoperabilitatea dispozitivelor din familie. Dar cum te-aș putea convinge dacă nu ai mai avut un Iphone până acum?

Iată 5 motive pentru care ar trebui să îți cumperi în general un iPhone, valabile și pentru versiunile iPhone 14.

Designul: Tot ce face Apple iese în evidență, iar după unele gusturi, iPhone este cel mai frumos telefon din lume.

Performanța: Apple excelează cu fiecare nou procesor lansat, reușește să îmbine perfect partea hardware cu cea software și oferă actualizări constante pentru orice „bug” ar apărea.

Ecosistemul: Cum spuneam mai sus, dacă ai deja alte produse Apple, un Mac, un Watch sau un iPad, noul tău iPhone se vă integra perfect cu ele.

Securitatea: iPhone-urile sunt cunoscute pentru securitatea lor. Cu Face ID, Touch ID și criptare de ultimă generație, îți protejezi datele personale.

Magazinul de aplicații: În App Store găsești o gamă larga de aplicații pentru orice nevoi, unele dintre ele fiind exclusiv create pentru iOS.

Un ultim aspect important, apreciat de mulți utilizatori, este dat de valoarea mare pe care o are un iPhone, în general, la revânzare. Își păstrează bine valoarea în timp față de toate celelalte telefoane de pe piață.

3 comentarii

  1. […] Noul tău telefon ar putea fi un iPhone 14 […]

  2. Adi says:

    Afișarea procentajului bateriei este și la Iphone 11.Nu știu la altele mai vechi. E din soft.

  3. Wikis says:

    In concluzie, nu cred ca ar trebui sa iti mai puni problema de ce sa iti cumperi un iPhone 14, ci doar decizia daca sa alegi versiunea Pro sau cea Max. Eu recomand cu incredere oricarei persoane ce isi doreste un telefon premium, care sa dureze mai mult de un an, sa aiba pret bun si performante de top. Merita sa-l incerci!

Comentează