MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Bill Gates la Daily Show

Bill Gates cu o zi inainte de lansarea Vista in studioul Daily Show. Nu imi dau seama daca Microsoft a cumparat branduirea platoului sau producatorii au bagat de la ei background-ul cu Vista!?

Blogs: In ce limba scriem

Un amic care vrea sa isi lanseze blogul ma intreba saptamana trecuta in ce limba sa scrie: in romana sau engleza? O intrebare usoara si totusi grea (tinand cont ca e unul dintre cetatenii straini care vorbesc foarte bine romaneste). Nu am reusit sa ii dau un raspuns direct: romana / engleza. Ma gandesc si acum la cel mai bun raspuns pentru intrebarea sa. Am pus si un poll pe tema asta (desi nu e relevant in dilema amicului meu).

Ideas: Brand vs Tehnologie

Am dat astazi peste un alt “iPhone”, de data asta creat de chinezii de la Meizu (oarecum/ putin cunoscuti pentru playere MP3). Cred ca e evident ca acest produs nu va ajunge pe piata si ca pe chinezi ii asteapta un proces din partea Apple, insa mi-au venit in minte cateva intrebari: Ar cumpara cineva un Meizu in loc de un iPhone? Si-ar dori cineva altceva decat originalul? De ce? Acum un an si ceva am vazut in Tenerife o Mai mult ››

Design: Doi romani in finala Peugeot

La inceputul lui octombrie anuntam aici un concurs de design auto organizat de Peugeot. Astazi am aflat de pe Automarket ca doi romani au ajuns pe shortlist-ul cu cei 10 finalisti. Este vorba de Cristian Sano (Concept 1) si Mihai Panaitescu (concept 2).