MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Recomandari in fuga

Ziua de azi e prolifica pentru blogging, insa neavand mult timp liber la dispozitie, voi face doar cateva recomandari.

 • A inceput votarea la RoBlogfest.
 • Prietenii de la Oricum promoveaza concursul de design Filter
 • Am descoperit primul blog al unui europarlamentar roman.
 • Am aflat si ca Bradut Florescu, un amic vechi din advertising, are si el blog si asa mi-am adus aminte ca si DDB Bucharest si-a lansat recent blogul, dar am uitat link-ul.
 • Iar subiectul zilei pare a fi evanghelizarea pe Internet, fiind dezbatuta de Dragos, Radu si Orlando. UPDATE: Cei trei primesc un raspuns pe blogul Vodanet.

PROMO: DIGITAL MARKETING FORUM | EVENIMENT DE MARKETING IN NEW MEDIA
BLOG: DE PROFESIE EVANGHELIST
DEBATE: TOP CAUTARI DE LA TRAFIC.RO

Tags:

Fara comentarii

 1. gabi says:

  nu sunt fan al politicienilor romani in general dar tin sa precizez ca nu cretu e primul europarlamentar cu blog. ioan mircea pascu(psd), fost ministrul al apararii, are de ceva vreme blog. a fost chiar in mijlocul unui scandal iscat de niste insemnari de pe blog preluate de un ziarist de la cotidianul. (o postare ce insinua ca un coleg de partid a fost turnator). asta-i linkul http://blogs.news365.ro/europolis/.

 2. Mordax says:

  Cred ca in 2 ani, in prag de alegeri, vom avea mult mai multi politicieni bloggeri.In alta ordine de idei, primul mashup RoBlogFest&myFeedz, care ofera o imagine a blogosferei romanesti:http://www.mordax.ro/roblogfest/Si explicatiile de rigoare:http://www.mordax.ro/?p=161

Comentează