MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Recomandari si amintiri

Ca tot am scris de cateva ori despre Starbucks, va recomand cel mai recent numar al BusinessWeek, in care veti gasi povestea lansarii brandului in Romania. In acelasi numar am gasit o imagine cu Alexandra Gatej (Unilever) care mi-a adus aminte de sedintele foto “interminabile” in care pentru o singura poza “trageam” cateva zeci de cadre, totul efortul fiind facut pentru a avea in final o poza perfecta pentru articolul nostru. Nu stiu cum sunt altii, dar noi la BMG Mai mult ››

Online: Reclame pentru clipuri video

Sunt cel putin 3 motive pentru care il admir pe Catalin:1) Are mai multe tricouri de la Threadless.2) Citeste mult si bine.3) Va lansa NoPrimeTime.com NoPrimeTime.com este un adserver care va insera reclame in clipuri video. Catalin spune ca intr-o saptamana vom vedea site-ul la lucru.

Telecom: Cine aduce iPhone in Europa?

Daca in SUA Cingular are contract exclusiv de distributie pentru telefoanele iPhone, in Europa Vodafone se pare ca are cele mai mari sanse de parteneriat cu Apple. Sa zicem ca Vodafone “ia” pana la urma iPhone, cum va influenta acest avantaj structura pietei? Sau credeti ca va avea un efect major sau vreun efect?

Blogs: In memoriam

Pe 30 aprilie, mai multi bloggeri vor pastra o zi de reculegere si fara posturi in memoria celor 32 de persoane ucise la Virginia Tech. Aici gasiti mai multe butoane daca doriti sa va alaturati acestei initiative.