MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Ziua cea mai lunga a barbatului


Cel de-al doilea spot din campania “Ziua Barbatului”, lansata de Bergenbier, va fi difuzat pe TV incepand de maine. Iar pe 5 mai se va sarbatori de acum inainte ziua barbatului in Romania.

Fara comentarii

  1. krigton says:

    ce misto, dar sper ca in loc de flori primim altceva: o bere, si zii liberaaaaaa. 😀

  2. Marius says:

    Manafu, e foarte tare, il pun si eu la mine pe blog 🙂

  3. Bloguresti says:

    un exemplu misto de “sexism pozitiv”

  4. Adrian says:

    totally pointless campania asta. un gimmick ultra ieftin de marketing. astept cu interes maretele campanii “ziua mamei omida” pentru Loteria Nationala si “ziua copiilor grasuti dar fericiti” pentru Joe. Se aude acolo in spate domnu’ strateg? Hai, ca putem mai mult.

  5. Marius says:

    Mie mi se pare ceva exagerat, chiar daca sunt si eu barbat, e o initiativa unica in lume, cred eu. Sa zicem ca e totusi o initiativa interesanta, a celor de la Bergenbier de a-si face publicitate. Dar daca-i asa de ce sa nu facem ziua matusii, a unchiului, a socrului sau cine mai stie? Ziua Prostilor, Ziua Desteptilor, Ziua Fumatorilor 😀 Eu cred ca desi e controversata e ceva interesant, dar prea cred ca era neaparata nevoie de o zi a barbatului, un barbat adevarat neavand nevoie de asa ceva. Ziua Femeii e dedicata cadourilor, acum de Ziua Barbatului sa ne asteptam sa ne faca ele cadou, sau sa iesim la o bere asa, intre barbati? Oricum cred ca sunt multi care sarbatoresc Ziua Barbatului, dar cine anume sunt acestia? Bautorii de Bergenbier? Doar atat? Sau si alti barbati? Ar fi bine sa se faca si Ziua Barbatului Carlsberg? Ziua Barbatului Golden Brau? Ziua Barbatului Bucegi :PCred ca ar merge ca nu toti sunt adeptii unei marci de bere. Cred ca o sa sarbatoresc si eu ziua barbatului cu un Santal sau un Golden, sau poate o apa plata?Merge si asa? Ziua Barbatului e doar pentru cei care apreciaza bergenberea? Cred ca ar fi bine sa se oficializeze si asa ar fi si mai interesant. Ca asa ar fi si mai multi care ar sarbatori si ar fi un fel de Ziua Femeii in varianta Barbatului.Cred ca asa ar mai merge.”Pe 5 mai, începând de la ora 14, Bergenbier va organiza o super petrecere în Bucureşti, pe platoul betonat din Parcul Tineretului. În acelaşi timp, în alte 6 oraşe din ţară – Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Craiova şi Ploieşti, vor avea loc mini-evenimente în baruri şi berării, cu jocuri, concursuri şi premii. Pregătirile pentru Ziua Bărbatului au intrat in linie dreaptă, dar lista ideilor de petrecere este încă deschisă. În conluzie, pe internet, în baruri, berării sau în aer liber, Bergenbier îi aşteaptă pe toţi bărbaţii cu petreceri pe cinste, să sărbătorească împreună pe 5 mai Ziua Bărbatului!”

Comentează