MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Cum ar trebui sa fie un site de sport (part I)

Tocmai am vazut Sport.ro. Am intrat dintr-o curiozitate intretinuta in ultimele saptamani de cateva posturi din blogosfera. Nu stiu de ce, dar ma asteptam la mai mult, cel putin la nivelul formei continutului. Dar poate pentru fanii sportului calitatea continutului primeaza – vezi aici site-ul GSP. Voi reveni cu amanunte.

Tags: ,

Fara comentarii

 1. Adrian Toca says:

  Cristi, uita-te maine si la noi, astept curios parerea ta 🙂

 2. Christiansen says:

  Incearca cumva SPT sa ia un pic de trafic de aici? Doar intreb …

 3. Adrian Toca says:

  Christiansen, replica ta e penibila. Pur si simplu, i-am cerut o parere lui Cristi, pentru ca stiu ca va avea una pertinenta, si ca atare, ma intereseaza. Daca pina si asta a ajuns sa fie considerat trafic provocat…By the way, sper ca nu esti acelasi Christiansen care are rubrica in SPT.

 4. Cristian says:

  Adrian,Sa inteleg ca vad acum noul site sau urmeaza sa fie lansat astazi mai tarziu?Daca e cel nou, ai o captura dupa cel vechi? mailul meu e in profil…

 5. Adrian Toca says:

  Cristi (scuze ca mi-am permis sa-ti zic direct asa 🙂 ), din fericire ce vezi acum e site-ul vechi. Si da, nu mai e mult pina la schimbare. Sper sa fie gata azi.

 6. Flavius Dragomir says:

  dar site-ul actual ce are? mie mi se pare peste tot ce e acum in .ro Daca cel nou e si mai bun, atunci f bine!

 7. Cristian says:

  Adrian,Atunci nu are rost sa comentez ce vad acum… 🙂 Da-mi un semn cand apare cel nou. Chiar sunt curios. Mersi

 8. Adrian Toca says:

  Cristian,Sigur, te anunt de indata ce o sa fie site-ul sus. Mersi si eu.Flavius Dragomir: Ma bucur ca-ti place si site-ul actual. Noua nu ne mai place 🙂 Sper sa il gasesti si mai bun pe cel nou.

 9. nwradu says:

  E misto site-ul, desi verde cu portocaliu parca e un pic bizar. Ce nu-mi place e faptul ca sectiunea Wrestling are categorie separata, dar de ex Automobilismul (probabil sporturile cele mai urmarite in Romania, dupa fotbal) intra probabil la categoria Sporturi.Si mi-ar placea sa vad un fel de Related Posts, ca pe bloguri. Citesti o stire despre Schumacher, sa-ti apara undeva in pagina si link catre alte stiri recente despre acest subiect, poate pe baza de tags.Imi place ca e facut cu containere div si nu cu o gramada de tabele, asa cum fac multi. Poate ar fi o idee buna ca in loc de cele 3 stiri din dreapta filmului, sa fie un slideshow in flash, cum e cel de pe Computergames.ro sau de pe tv.com sau alte site-uri.

Comentează