MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Cele mai tari replici in reclame

Am ideea asta de ceva timp. Nu stiu daca a mai facut-o cineva. Cred ca a fost o incercare pe forumul de publicitate de pe BizCity de la un moment dat. In fine… Ma gandeam sa strang cele mai tari replici din reclame si apoi sa le pun intr-un poll. De la “Comentezi?” (Antrefrig) la “Bai, La Minorul ala!” (Xnet) sau la “Laser, frate!” (Teletech) ori “Dorele, ne miscam si noi mai cu talent?!” (Unirea). Asadar, va astept cu propuneri.

Ideas: Dincolo de hype

Ne plac povestile de succes si ne plac liderii. Iar rezultatele sondajului cu motoarele de cautare utilizate (vezi alaturi) reprezinta dovada cea mai buna a predilectiei noastre pentru lideri. Ne place Google pentru ceea ce face si pentru povestea din spatele brandului. Dar se gandeste cineva la alternative? Se gandeste cineva ca mai exista cineva destul de capabil, poate chiar mai capabil? Sau mergem cel mai adesea condusi de val? Aceste intrebari mi-au venit in minte dupa ce am aflat Mai mult ››

Marketing: In cautarea autenticitatii

Revista FastCompany, o alta publicatie pe care o urmaresc cu placere, a realizat de curand un articol interesant despre branduri si lipsa de originalitate, dar mai ales despre cum acestea trebuie sa isi prepare singure doza de autenticitate. Aici gasiti un slideshow cu branduri ce s-au remarcat prin originalitate.