MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Cele mai tari replici in reclame

Am ideea asta de ceva timp. Nu stiu daca a mai facut-o cineva. Cred ca a fost o incercare pe forumul de publicitate de pe BizCity de la un moment dat. In fine…

Ma gandeam sa strang cele mai tari replici din reclame si apoi sa le pun intr-un poll. De la “Comentezi?” (Antrefrig) la “Bai, La Minorul ala!” (Xnet) sau la “Laser, frate!” (Teletech) ori “Dorele, ne miscam si noi mai cu talent?!” (Unirea).

Asadar, va astept cu propuneri.

Fara comentarii

  1. Alexa Catalin says:

    “Super tare!” (golden, parca) 🙂

  2. BANATEANU says:

    “Caldurica de la pasarica”. Era la centralele termice Duval.

  3. lovingvama says:

    Kres-ko-vaa?

  4. Denisa says:

    Altî viaţî (Titan Ice)V-am prins, vrăjitoarelor! (HC Felix, parcă)

  5. mtX says:

    …si marmota invelea ciocolata in staniol…sau, evident, reclama (circa 1992) la CSI.. “psst psst, ciki ciki, ntz muah aaaahh”

  6. andy says:

    beton ideea!”Le-am dat si lor, ca-i super-oferta” (ceva la connex)”Prietenii stiu de ce””Laser, frate””Baieti, n-a fost rau, dar prea trageti din toate pozitiile” (Golden Brau, reclama cu R. Lucescu)

  7. IgorCreation says:

    Sa nu uitam de genialul :Cutiile astea sunt la promotie ? Cat e halatu , dar halatu cat e? e la promotie ?”

  8. Sorin Dincea says:

    “Connex Go, ce-i al tău e al tău!””Şi tu, Brutus?”Şi preferatul meu (eu zic că este unul dintre cele mai înţelepte mesaje concepute în publicitatea românească): “Reinventează-te!”

  9. Mihai Voiculescu says:

    Leo Burnett is the best!- Laser, frate- Batman, Batman!- Cutiile astea sunt la promotie ? Cat e halatu , dar halatu cat e? e la promotie ?”

  10. Lavinia says:

    “da’ tu nu: batman, batman!” si una moale: “dac-o sa ma sarute data viitoare?”

  11. Denisa says:

    Uuuursuleee, treci la aparat! (Milka)

  12. Anonymous says:

    ma! (adria)

  13. Gaboss says:

    – Alungati monotonia si cumparati un pantof Gregorio Rizo.- Ce faci tata? Prepar un suc de portocale. La ce bun atata munca, cand e gata preparat? (Tropicana)- A venit matusa din Italia (Ace)- Grupul manechinelor care beau doar apa plata cu lamaie saluta Zapp Share Free

  14. Ioana Hurjui says:

    “Zboara, puiule, zboara” (Transavia)”Eu sunt Danut, ea e mamica” ” Daca vreau, pot sa urc si canapeaua, mama nu se supara”(Pampers)” Pot sa-ti spun kiki?” ( Joe)Ce vaca sunt! Am uitat sa ma prezint…” ( Fulga)”Don’t worry, there’s no sugar” (Pepsi)”Ala negru de respira greu…era ta-su ma!” ( Altex)

  15. Anonymous says:

    Nu e din reclame dar mereu m-am gandit ca ar fi trebuit sa fie, la cat de celebra devenise la un moment dat replica “Zi-le, Loredana!” din “Ridica-ma la cer”,Mafia

  16. Anonymous says:

    s-a terminat s-a terminat…!!!:( ce s-a terminat? glade micro spray s-a terminat1

  17. dada says:

    fetele astea…

Comentează