MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ce gasim pe myKiss?

Astazi am “aterizat” si eu un pic pe myKiss.ro. Stiam despre el de la Gusti, dar pana acum nu mi-am facut drum pana acolo.

Am gasit o strutocamila cu stiri, bloguri, un forum si alte sectiuni pe care nu le-am vizitat. Site-ul arata bine, destul de curat ca design, iar content pare sa aiba din plin. Totusi care e scopul sau?

Ma gandesc acum ca poate ar fi fost mai bun sa mearga pe reteta MySpace si/sau sa dezvolte mai multe comunitati pe diverse interese/ hobby-uri/ teme (tipuri de muzica, de exemplu, film sau sport), prin care membrii sa interactioneze si sa genereze content (pe model Digg) pe site etc.

Oricum este un pas inainte in online-ul de la noi, care pare sa stagneze sau sa se imbete doar cu declaratii de intentie.

Tags:

Fara comentarii

  1. Iqradio says:

    Strutocamila. Ai folosit cuvantul corect. Mykiss-ul este de toate pentru toti fara sa fie ceva anume. Unde mai pui ca evenimente prezente pe prima pagina s-au intamplat anul trecut. Compara cu bbc.co.uk/radio1 sau cu virginradio.co.uk – primul castigator, al doilea nominalizat la webby awards (sectiunea site-uri radio)

Comentează