MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Neogen a iesit iar la shopping

Neogen anunta achizitia site-ului Colegi.ro. Cu peste 300,000 de utilizatori inregistrati, Colegi.ro este cel mai mare site de acest gen din Romania si printre primele lansate pe internetul romanesc, in 1999. De asemenea, este unul dintre cele mai cunoscute nume pe „.ro”. Suma tranzactiei este confidentiala.

Colegi.ro va oferi servicii complementare celor de pe Club Neogen. Pe Club Neogen se pot crea in prezent retele de prieteni, iar retelele de colegi vor veni in completarea acestora. De asemenea, pe Club Neogen se poate comenta pe diferite forumuri si se pot incarca si vizualiza poze sau filmulete. Site-ul are circa un milion de utilizatori inregistrati. In total, pe site-urile Neogen (BestJobs- joburi, DoiZece – jocuri, Noi2 – dating) sunt inregistrate peste 1,3 milioane de persoane, reprezentand circa 25% din utilizatorii unici de Internet din Romania.

“Daca Club.Neogen.ro este un MySpace romanesc, Colegi.ro va deveni un Facebook romanesc – locul de intalnire a colegilor de scoala, facultate, si de munca”, a declarat Calin Fusu, directorul general al Neogen. “Vrem sa oferim utilizatorilor Neogen posibilitatea de a ramane in contact cu oamenii importanti din viata lor, fie ca este vorba de prieteni, de colegi din tinerete sau de colegi de serviciu”, spune Fusu.

Alte achizitii Neogen:
* in urma cu o saptamana, Neogen a anuntat achizitia Faces.md, cel mai mare site de peste Prut.
* august 2005: a fost achizitiona cel mai mare site de jocuri din Romania – DoiZece.ro
* iunie 2005: a fost achizitionat cel mai mare site de dating din Serbia- Poljubac.com. Poljubac inseamna sarut.
* aprilie 2005: site-ul love.bg din Bulgaria.
* februarie 2005: serviciul de hosting Prohost.ro.
* ianuarie 2005: serviciul de monitorizare Archiweb Monitor.
* noiembrie 2004: portalul resurseumane.ro.
* martie 2004: au fost cumparate 2 site-uri de dating, principalii concurenti ai Noi2.ro. Este vorba de Relatii.ro si Hihooy.ro.

Neogen are peste 1,3 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550,000 in Bulgaria si Serbia.

SURSA: Comunicat de presa Neogen

Tags:

Fara comentarii

  1. Andrei Rosca says:

    Bine ca au pus ei mana sa il strice si pe asta.

  2. Cosmin says:

    n-as putea sa lucrez pentru neogeon, nu stiu, parca mi-ar distruge ultima farama de ambitie ramasa.adica, de ce sa cream noi ideile noastre noi, hai sa importam totul de afara si sa facem un facebook//romanesc un myspace romanesc, etc.l4m3

Comentează