MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Angajari cu cantec

Am vazut acest clip in urma cu cateva zile pe un blog de publicitate. Cineva ne arata cum se distreaza angajatii unei agentii. De fapt e vorba de angajatii companiei care se ocupa de site-ul Vimeo, unul dintre micii concurenti ai lui YouTube. Si nu arata neaparat cum se distreaza oamenii pe acolo, ci cum e la ei la serviciu, caci clipul este in cele din urma un (alt) fel de anunt de angajare (dupa cum se vede in explicatia sa de pe site)

Astazi am observat ca a ajuns la aproape 900.000 de vizualizari, ceea ce e o performanta pentru un clip ce nu a fost pus pe YouTube, si am vazut un post ce analiza campania de marketing lansata de Vimeo cu aceasta inregistrare.

De dragul caldurii de afara… ce companie de internet de la noi ar fi buna pentru un astfel de clip?

Fara comentarii

  1. Horea Mihai Badau says:

    Asociatia Consumatorilor de Media si Club A au deosebita placere de a va invita la dezbaterea: ,,Bloggeri vs jurnalisti” care va avea loc in Club A, miercuri, 4 iulie, ora 18.00.Au confirmat participarea la dezbatere: Ioana Avadani, Bradutz Ulmanu, Dan Constantin (senior editor JN), Dan Andronic, Vlad Iorga.Va vom informa cu privire la participarea invitatilor la dezbatere, pe masura ce primim confirmariDezbaterea face parte din programul Zilei Consumatorilor de Media, spatiu deschis de intalniri si dezbateri intre consumatorii de media si ziaristi, oferit de Club A (str. Blanari, nr. 14) Multumim si va asteptam Cu deosebit respectHorea Mihai BadauPresedinteAsociatia Consumatorilor de [email protected]

  2. Anca says:

    Mi se pare super si ideea si melodia….super tare echipa, chiar m-a binedispus..

Comentează