MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ce mai e nou pe net

Unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de la noi imi spunea astazi ca nu mai citeste bloguri. Si cred ca nu e singurul daca ma uit la cum a scazut traficul. Acum, e posibil sa fie de vina caldura de afara, dar ceva ma face sa cred ca blogging-ul si-a atins varful si acum incepe sa se aseze. Ce urmeaza?

Eu am ramas inca “pe bloguri” si vanez in continuare idei bune de “blogat”. Iata ce am mai gasit:

 • Un nou site de job-uri, cu iz de web 2.0, incearca sa iasa la suprafata zilele acestea. Cu o orientare clara spre zona IT, cu un design curat (care trebuie tousi aranjat pe alocuri) si cu un brand sexy, Joobs ofera job-uri fara cont si fara parola.
 • Prietenii de la Oricum mi-au adus aminte de iCube, o idee pe care am aplaudat-o inca de anul trecut. iCube este o competitie pentru studentii pasionati de inovatie in tehnologie. Cu premii.
 • Un blog vrea sa adune toate frustrarile noastre. Frustrari.ro vrea sa ne elibereze de nervi si suparare, ceea ce poate fi o buna terapie “prin net”. Ma intreb insa daca vrea cineva sa citeasca frustrarile noastre.
 • La un moment dat vroiam sa fac un studiu despre ce vedem/ cautam mai inati pe un site. Cineva a facut un tool online pentru asta. Mie nu mi-a iesit, dar poate la altii o sa mearga.

Tags: ,

Fara comentarii

 1. Cosmin says:

  Joobs seamana cu http://jobs.37signals.com/

 2. de ce? says:

  heat-map tool-ul ala e destul de slab si aproximativ facut, exista cateva mult mai bune pe net. Crazyegg spre exemplu iti ofera un script pentru a-l adauga in pagina si a observa navigarea, dar mai sunt multi altii 😉

 3. Cristian says:

  @ de ce… mai asteptam sugestii pe tema asta…

Comentează