MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Nu mai avem nicio sansa!

Conform celui de-al treilea sondaj anual realizat de AOL si intitulat “E-mail Addiction”, americani se arata a fi din ce in ce mai dependenti de comunicarea prin e-mail, verificandu-si corespondenta practic oriunde, in biserica pat, baie, masina etc. Iata ce ne arata studiul:

  • 15% dintre americani se declara dependenti de e-mail.
  • 83% isi verifica e-mailul in vacanta si multi dintre acestia isi aleg destinatii cu acces la Internet.
  • Washington DC a fost declarat cel mai dependent oras, unde 82% din locuitori au mai multe adrese de e-mail.
  • 59% dintre american trimit mailuri de pe dispozitive portabile cand sunt in pat, 53% in baie, 37% in timp ce conduc, iar 12% in biserica.
  • 43% din utilizatorii de e-mail isi verifica corespondenta dimineata la prima ora.

Vin si eu cu o intrebare: Cat de des iti verifici e-mail-ul si care sunt cele mai “neobisnuite” locuri in care ti-a verificat corespondenta? (neobisnuit = in afara biroului de acasa sau serviciu)

UPDATE: Am pus un poll (cu raspunsuri multiple) pe coloana din dreapta, curios sa vad la noi ce iese.

Tags:

Fara comentarii

  1. Andrei Rosca says:

    Eu plec anul asta la mare, cu cortul (pt prima data) si mi-am ales camping cu wireless. 🙂

  2. ecologie-umana says:

    Suntem foarte prinsi de acest fenomen. Daca stai sa te gandsti bine de cand nu ai facut o cura fara tehnologie (fara telefon, laptop, internet, TV)? cat de des imi verific email-ul? Am un email watcher care imi verifica el la interval de 3 minute! Addicted sau nu? cel mai ciudat moment cand am verificat un email a fost stand pe WC.

  3. BĂNĂŢEANU says:

    Sunt dependent si nu ma tratez. Verific destul de des mailul personal. Locatii: toileta, transporul public, in magazine, pe deal, in pat.

  4. Mircea Scarlatescu says:

    La firma, am mereu deschis email-ul deci odata la 10 minute maxim ma uite ce a mai venit.Acasa, odata la 30 de minute cred ca e un record……iar in vacanta, sunt mandru ca am reusit sa stau vreo 7 zile fara mail, dar mi-a lipsit.Cel mai ciudat loc: la bariera la Tusnad am stat cu Zapp-ul vreo 30 de minute sa trimit/primesc mailuri

Comentează