MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Batalia pentru pensii se da si pe Internet

Nu stiu mai nimic despre ce se intampla cu pensiile despre care toata lumea vorbeste de cateva zile. Nici la primele comunicari nu prea am fost atent. Mi-a atras insa atentia insa site-ul Scorul VIP lansat de AVIVA si produs de iLeo. O fi prima initiativa online de sprijinire a pensiilor private?

Microsite-ul propune un design minimalist, ceea ce in unele minti s-ar putea sa nu insemne ceva neaparat lipsit de atractivitate. Vorba roamanului: “Daca isi face treaba….”.

Am vazut ca VIP e trade mark AVIVA si m-am gandit ca e ceva interesant. Poate de aceea ar fi trebuit sa aflam din prima pagina despre ce este vorba sau ce este scorul VIP.

Nu am mers mai departe de homepage, probabil o voi face cand voi fi un pic mai bine informat.

UPDATE: Novo m-a trimis la site-ul ING: Cum privesti batranetea?
UPDATE 2: Cineva mi-a spus si de site-ul Omniasig: Despre pensie
UPDATE 3: Iar Iann imi indica un site de recrutare al ING: Consultant ING

Tags:

Fara comentarii

  1. novo says:

    Nu e prima, ING a derulat un teasing pe TV / print / outdoor care trimitea la un site. Era ceva de genul “cum privesti batranetea, optimist sau pesimist?”.http://www.cumprivestibatranetea.ro/Campania a fost pe TV acum cateva luni bune.Dintre toate fondurile de pensii private, ING mi se par cei mai bine pregatiti.

  2. Cristian says:

    @ novomersi de info… mai caut si altelenu stiu cine o face cel mai bine. am vazut putin din Aviva mai mult pe bloguri, unde se pare ca nu a prins cu “Aceasta reclama va exista si maine. Dar tu?”. e posibil sa fi prins la alte categorii. Da putin de gandit…De al BRD am vazut ceva la Catalin Tolontan pe blog. Nu mi-a placut. Sau nu m-a atras. Dimpotriva, faza cu dintii in borcan e slaba rau!La ING, tara lor e Olanda si nu stiu cat de mult ma intereseaza cat de fericiti sunt oamenii in Olanda!!Cam atat am vazut!

  3. orlando says:

    Bandwidth Limit ExceededThe server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

  4. iann says:

    aviva a fost cea mai agresiva dar si allianz, brd si ing cred ca au cate ceva. executiile pe print le gasesti aici

  5. iann says:

    ing vine si cu http://www.consultanting.ro/consultantii au id-urile de mess 🙂

  6. Adi says:

    Am primit si eu ieri un mail de la ING, nu stiu de unde au adresa mea de mail ca nu am avut nici o tangenta cu ei.Oricum batalia a inceput de cateva luni (insa toti jura ca ei nu au facut asa ceva), s-au tot perindat pe aici pe la noi tot felul de fatuci raspandace de formulare.

  7. ariana says:

    sa inteleg ca ai pierdut startul :)oricum, cred ca ai vazut deja ca majoritatea companiilor au luat supracoperte. astazi, de exemplu, a fost Interamerican.tv-ul este plin iar in privinta site-urilor unii si-au facut site separat iar altii au optat sa adauge sectiunea pensii pe site-ul deja existent.

  8. ariana says:

    ai observat ca se poarta borcanele? :)))

  9. doctorescu says:

    CSSPP – lista cu administratorii de fonduri/fonduri de pensii administrate privat/auditori/brokeri/consultanti etc + o comparatie intre diferitele fonduri de pensii in functie de gradul de risc, comisioane etc

Comentează