MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ce site-uri mai fac companiile

2007 va ramane pentru multi anul in care proiectele speaciale online au prins consistenta. Nu cred ca a fost luna fara un proiect cat de mic pe online. Ultimele doua pe care le trec la arhiva sunt:

  • Morse.ro – un site despre care am auzit acum vreo doua saptamani la matinalul de la Guerrilla si pe care Zoso il face acum celebru pe Internet. Site-ul este semnat UPC.
  • De ce iubim Bucurestiul – un site despre care am ezitat sa scriu pentru ca l-am descoperit in perioada in care am tot injurat porcaria de trafic din capitala si lipsa locurilor de parcare. Site-ul este semnat Apa Nova.

PROMO: MASTERPLAN 2007| EVENIMENT DE STRATEGIE SI PLANNING IN MARKETING

Tags:

Fara comentarii

  1. Iulian says:

    Din seria “Hai sa venim cu o idee cu care nimeni nu ar veni, pentru ca nu ar avea nici un motiv.”Chestia asta mi se pare o gaselnita fara prea mult sens. Ce legatura are Morse cu tehnologia upc sau cu serviciile pe care upc le ofera? Morse.ro asta e o simpla chestie care sa mai starneasca blogurile, pentru ca o utilitate clara, in afara de cea de a sta pe site-ul morse, nu vad. “Uite, am pus la mine pe blog o secventa de puncte si litere. Ia ghici ce-i! A, nu stiu, stai sa ma duc pe morse.ro cu copy/paste sa vad. Acum vezi tu la mine pe blog ce chestie tare am scris in limbajul Morse.”M-am gandit si eu la un joc super tare, la fel de lipsit de sens: hai sa scriem toti pasaje care folosesc codul inventat de mine, si anume, in loc de A va fi B, in loc de B va si C si tot asa. O sa fie atat de fuuun :PVQD TVDLT ! NPSTF.SM TVDLT UPP!

Comentează