MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Elvila isi relanseaza site-ul

Din DailyBusiness aflu ca Elvila a cheltuit 600.000 de euro pentru relansarea site-ului de companie si realizarea unui catalog. Site-ul propune acum si un magazin virtual, singurul de gen de la noi, dupa declaratia managerului de marketing.

“La noul site elvila.ro au lucrat aproximativ 5 angajati ai Elvila, precum si o firma de web-design, proiectul durand circa 5 luni”, citez din articol.

UPDATE: Se pare ca nu am citit stirea pana la capat. Nu era vorba de 600.000 de euro doar pentru site. Am modificat de aceea postul. Ar fi interesant totusi de stiut cat a costat site-ul.

Tags:

Fara comentarii

 1. Mihai says:

  Cristi, cei 600.000 au fost investiti in site si catalog, nu doar in site, asa scrie si acolo.

 2. Iulian says:

  In legatura cu firma de webdesign care s-a ocupat de site, s-au semnat in dreapta, jos pe site-ul Elvila – Media Concept.Nu mai comentez pretul, raportat la cum arata site-ul, dar daca mai puneau cateva mii de euro la aia 600.000, poate faceau si niste poze mai bune la toate piesele lor de mobilier, ca arata ca naiba toate. Au aruncat oare baietii de la Elvila o privire in curtea IKEA, pentru niste exemple de prezentare a marfii ?

 3. novo says:

  Probabil 600k inclusiv printarea si distribuirea catalogului. Site-ul e uratel dar se poate folosi. Ma deranjeaza lipsa filtrelor, posibilitatii de ordonare dupa pret, culoare, chestii de baza pentru o aplicatie e-commerce.

 4. Cristian says:

  am gresit eu, mihai.mersi de atentionare…

 5. Doi Lei says:

  Pentru 1% din suma le pot explica cum sa faca sa mearga si http://elvila.ro/. Fara veveve.

 6. NoMAD says:

  Tot pentru 1% as vrea sa le explic cum sa faca sa mearga ok si fara “gandaci vizuali” si pe Firefox. :PLe-as mai arata si cum sa faca un crop cat de cat decent (vezi aplicatia cu aranjarea/proiectarea mobilierului – aplicatie pana la urma frumoasa, nimic nou dar macar se foloseste de produsele din catalogul lor).Astea ar fi doar doua bube vizuale gasite in cele 10 secunde cat am stat pe site.PS – Nu ma fericeste si pe mine vreo firma sa-i fac site in 4 luni cu vreo 100.000 de euro? 😀

 7. Cosmin says:

  Un site de genul asta se putea face fara probleme cu 1000 de euro, poate chiar mai bun. Sunt curios cum arata catalogul…

Comentează