MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Lansari pe care nu am apucat sa le comentez

La sfarsitul anului voi compila intr-un post lansarile acestui an in online-ul local. pana atunci mai adaug cateva recente. Daca mi-a scapat ceva, lasati un mesaj pe mail sau in comentarii.

  • MPI a anuntat relansarea site-urilor: Time Out si ProTV Magazin. Time Out propune un layout destul de curat, dar boxurile mi se par un pic inghesuite. Si totul e atat de mic… ProTV Magazin e foarte plin de informatie, putin cam alambicat pe gustul meu, un adevarat portal de divertisment, ceea ce cred ca s-a si urmarit de fapt.
  • Business Review, saptamanalul de limba engleza, vine cu o noua interfata, mai actuala si mai bogata in informatii. Are si RSS si bloguri (care inca nu sunt active), insa ar fi fost bine sa poata gazdui toate formatele de bannere ale IAB.
  • Tot via MPI vine si relansarea Gandul, de fapt un face-lift ce integreaza noua identitate a cotidianului. Mie mi-a placut Gandul.info inca de la relansarea trecuta. Cred insa ca mai merita un face-lift pe ici, pe colo.
  • BlogSport primeste in sfarsit un homepage pe masura performantelor retelei. Probabil trebuie sa imi placa sportul ca sa pot intelege ce se intampla in prima pagina, insa – cum spuneam – apreciez layout-ul lucrat pentru retea.

PROMO: MASTERPLAN 2007| EVENIMENT DE STRATEGIE SI PLANNING IN MARKETING

Tags:

Comentează