MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Stirea anului in online

Rachad El Jisr, fondatorul iMedia Network (publisher-ul Eva.ro, Bumerang.ro, BizCity.ro etc.) a anuntat pe blog retragerea de la conducerea companiei. Aici gasiti o scurta istorie a companiei, scrisa chiar de el.

Rachad este unul dintre primii oameni care au pariat si au investit in online-ul local, poate cel mai creativ om de media (print & online) pe care l-am cunoscut si omul care m-a sustinut timp de vreo 7 ani in tot ce mi-am dorit sa fac profesional.

Sunt sigur ca daca Rachad va continua sa se dezvolte online, o va face cu aceeasi creativitate si interes ca si pana acum. Intotdeauna am zis ca are 7 vieti!

Bafta!

Tags:

Fara comentarii

  1. Alexandru Raducanu says:

    Fireste ca acest anunt lasa loc speculatiilor. Una dintre ele ar fi asa: trustul de pregateste de vanzare. In general, actionarul care cumpara, vrea o structura “functionala”. Prin urmare Rachad are nevoie de o companie care functioneaza “fara el”, deci de alt management. Asta inseamna ca fie a vandut, fie pregateste vanzarea. Desigur, este doar o speculatie.Varianta B: vrea sa dezvolte alte proiecte de business, de mare anvergura, si are nevoie sa se dedice lor. Si lasa pe cele care “merg unse” lupilor tineri. In directia asta merg eu, de exemplu.

  2. Alexandru Raducanu says:

    Totusi, in viata, in general cea mai probabila e varianta C: i s-a acrit omului de mediul de business din Romania.

  3. Cristi says:

    Cristi, daca nu te-am fi sustinut pe tine timp de 7 ani, ar mai fi fost el subiectul “senzational” al acestei stiri a anului in online (romanesc… i suppose).

  4. Cristian says:

    cristi,raspunsul e nu.anul trecut, am zis ca plecarea lui orlando e stirea anului si cu el ma stiam mai mult din vedere. ca si acum de altfel.cred ca tot ce a facut rachad din 2000 incoace in/ pentru online-ul local da importanta acestei stiri.

Comentează