MANAFU*

Abonamente Evensys

Fun: Concurs de caricatura pentru NetCamp

Inspirat de venirea lui Hugh MacLeod in Romania si de celebrii Fredo & Pid’jin, m-am gandit sa lansez un mic concurs de desen dedicat tuturor, nu doar designerilor sau oamenilor talentati. Priceperea la desen nu conteaza.

Am pornit de la premisa ca am pus cu totii mana candva pe un creion colorat sau am spus cel putin o data un banc. Ca sa intri in concurs nu iti trebuie nimic, doar trebuie sa desenezi. Iar desenul poate fi facut oricum: cu pixul pe un servetel si apoi scanat, in paint sau powerpoint ori un desen din mozaic de celule de excel etc.

Uite si cateva detalii tehnice:

  • Tema: orice legat de Internet – despre bloguri si blogosfera, site-uri (MySpace, Facebook, Hi5 etc) si internauti, despre oameni si faptele lor (in limita decentei, fireste).
  • Premiul: va fi un singur premiu si consta in accesul la evenimentul NetCamp de pe 5 decembrie.
  • Criterii de apreciere: juriul va aprecia mesajul, umorul si originalitatea.
  • Juriul: Eugen Erhan & Tudor Muscalu
  • Perioada de desfasurare: 27 nov – 2 dec
  • Desfasurarea in sine: cei intersati pot trimite pe e-mail (manafu at gmail) creatiile lor sau le pot posta pe blog si apoi trimite un link pe e-mail. Toate aceste creatii vor fi postate apoi si pe blogul NetCamp.

Mult succes!

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NET START-UP | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS
BLOG: MATICA: “NU EXISTA UN AN AL INTERNETULUI ROMANESC”

Fara comentarii

  1. diona says:

    apreciez ceea ce am citit si recunosc ca multe ma depasesc total, dar recomand cu caldura jamescrissilv.weblog.ro

  2. Cristi says:

    excelenta ideea de concurs. Chiar daca n-am deloc talent la desen, ma gandeam de-acum cateva zile la puterea de sugestie a caricaturilor, prin scurtele mesaje transmise.

  3. Cosmin says:

    ma bag 🙂

  4. TwoTimesBaby says:

    netcamp e pentru designeri sau pentru programatori?nu de alta dar programatorii nu stiu sa deseneze prin definitie….si pe desenatorul meu ma indoiesc ca-l tenteaza sa vina la netcamp…mai bine dai o tableta grafica (e prea scumpa?)

  5. Eugen Erhan says:

    don’t worry, nu trebuie sa stii sa desenezi, criteriile tin de umor, mesaj etc.succes!

  6. Cristi says:

    I’m in :). Intrebari: (1) exista un numar minim/maxim de caricaturi de trimis? (2) in cazul postarilor pe blog (eu asta voi face, cam una pe zi), mai e necesara postarea prin email pana pe 2 dec?

  7. Cristian says:

    1) nu exista un numar limita… dar cred ca e mai usor si intelept sa trimiti cateva da’ bune!2) trebuie postate pe blog sau trimise la mine pana pe 2 decembrie. Juriul trebuie sa le vada online pana atunci.

  8. Cristi says:

    Cristi, mersi. Deci vad din intrebarea ta de la mine c-ar trebui fixata o dimensiune minima a desenului. Doar ca propunere, ce ziceti de 300 pixeli latime (width) minima?

  9. bogdan says:

    Ma bag si eu. Super idee 🙂

  10. Octav Ungureanu says:

    am trimis si eu 2 mailuri (miercuri si joi) cu niste desene dar vad ca n-au aparut nici pana acum… ce se intampla? e vreo problema cu adresa de mail? sau cu desenele?

  11. Cristian says:

    Octav,Nu au ajuns mailurile la care faci referire. Ai trimis la adresa indicata in post?Ti-am trimis un e-mail.

Comentează