MANAFU*

Abonamente Evensys

New Web: Noul HotNews

HotNews s-a relansat. Era si timpul daca ne uitam la miscarile de peste ani ale media traditionale spre online. Cred ca toate ziarele importante si-au relansat anul acesta site-urile, ceea ce ar fi trebuit sa fie un motiv serios pentru HotNews, cunoscut ca si challenger-ul presei in online, sa isi schimbe infatisarea. Un alt motiv ar fi dat de look-ul imbatranit si inghesuit al site-ului.

Desi e nou, HotNews de astazi nu s-a indepartat foarte mult de structura anterioara. Pare mai degraba optimizat pentru o rezolutie mai mare(1024×768 px) si clar orientat pe integrarea mai multor formate de bannere.

Nu sunt un cititor frecvent si un cunoscator al site-ului, deci nu o sa vorbesc despre creativitatea continutului si insusirea oportunitatilor oferite de mediul online. Am insa cateva observatii de facut:

  • Meniul secundar, cel de sectiune trebuia pus mai bine in valoare. Cred ca in varianta anterioara era mai bun.
  • Desi e mai lat acum, arata oarecum inghesuit. Putea sa fie un pic mai aerisit.
  • Suntem in momentul in care marile site-uri de afara ne arata ca simplitatea si claritatea in design sunt retete de succes. Poate HotNews trebuia sa tina cont de aceste tendinte si sa nu introduca atatea culori intr-o pagina.
  • Homepage-ul e foarte lung si scroll-ul devine enervant la un moment dat.
  • Ma asteptam sa puna accent altfel pe My HotNews si pe personalizare.
  • Nu am gasit feed-urile RSS. Poate sunt pe undeva. Daca sunt, ar trebui scoase in fata. Daca nu sunt, ar trebui sa fie oriunde.

A, si inca ceva de final. Poate imi explica si mie cineva cum vine situatia urmatoare. Eu ma dau prea obosit ca sa inteleg.

De ce sa devin membru Hotnews.ro?
1. In primul rand este si va ramane un serviciu gratuit.

2. Daca te inscrii pana la sfarsitul acestei zile beneficiezi de 50% discount.

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NET START-UP | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS

Fara comentarii

  1. Bogdan says:

    Salut,Apropo de gafe. Uite una mare si la Yahoo:http://bogdan.agnita.ro/2007/11/28/yahoo-publisher/P.S: Nu vreau sa-mi fac reclama, doar ca probabil mai multa lume va citit articolul daca are link pe acest blog.

Comentează