MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Se aude la radio

Trebuie sa gasesc o cale sa imi iau cu mine in masina emisiunile de radio online de la Lynx si NewsFM. E cel mai bun loc unde le pot aculta si in plus, ma vor face sa uit de traficul prost din Bucuresti. By the way, a observat cineva ce bine s-a circulat ieri, desi era luni si a plouat putin?

Pana sa gasesc pentru podcast-uri calea cea mai usoara de la calculator la masina, le descarc pe laptop si le pastrez pentru zile mai bune.

O emisiune radio ce ar merita ascultata sau descarcata e si cea de diseara de la Lynx, unde Bobby Voicu il va avea ca invitat pe seful biroului BitDefender din Silicon Valley, Mircea Mitu.

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NET START-UP | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS
BLOG: MATICA: “NU EXISTA UN AN AL INTERNETULUI ROMANESC”

Tags:

Fara comentarii

  1. fry says:

    pai exista niste variante foarte simple:1. le scrii pe CD in format audio sau mp3 (daca suporta sistemul audio al masinii) si gata2. le pui pe ipod si apoi conectezi ipodul la sistemul audio fie prin fir (daca ai line in sau daca ai casetofon, caz in care folosesti un adaptor de caseta) fie prin radio (cu un iTrip de la Grifin)eu ascult audiobookuri si podcasturi folosind ultima metoda (iTrip-ul costa in jur de 100e si il gasesti la iStyle sau pe net, pe okazii)

  2. alexnicolae says:

    sau, investind 20 euro, iti iei un modulator fm, si asculti de pe un memory stick.

  3. Cristian says:

    M-am gandit si eu la toate astea…am chiar un ceva de la Belkin luat din State acu’ doi ani… Poate revin la el daca il mai gasesc.

Comentează