MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Doua cu Radu

Cand am decis sa merg pe cont propriu, Radu mi-a zis: “Vino la mine, iti dau eu un spatiu si acces la toate resursele mele!”. Suna tentant, mai ales ca venea si de la cel cu care nu am ajuns niciodata la un consens.

Am decis sa am propria mea adresa si chirie de platit, dar am inceput de a doua zi sa lucrez cu el la proiecte mai mari sau mai mici. Nu am vorbit despre ele pe blog, caci s-au derulat mereu foarte rapid. Sunt doua noi insa care au nevoie de ceva PR.

Prima…

Anul trecut la PR Forum am anuntat ca pregatim impreuna lansarea NetClips, primul serviciu de monitorizare online de la noi. Vroiam sa aducem o aplicatie din Germania, ne-am dat seama insa ca noi vroiam mai mult decat ne putea oferea. Am cochetat apoi cu dezvoltarea “in casa” a proiectului, dar celelalte treburi ne-au tinut ocupati.

Ideea a reinviat la sfarsitul anului trecut, cand am decis ca ne trebuie un partener serios, ca sa ne completam competentele.

Ma bucur ca acum Catalin este alaturi de noi sau noi alaturi de el. Este unul din oamenii pe care ii apreciez si ii invidiez. Ma bucur ca Tree Works este partener in proiect si ca Ionut va da forma proiectului nostru.

Despre NetClips vom mai scrie. Lansarea oficiala a versiunii beta va avea loc la PR Forum 2008.

A doua…

Nu cred ca este o conferinta importanta legata de marketing la care Radu nu a fost invitat. Nu a fost la toate, dar probabil el si cu Naumovici detin recordul la participari la evenimente.

Acesta nu este motivul pentru care am decis sa ii facem lui Radu propriul eveniment. Motivul principal tine de experienta si cunostintele sale in domeniul marketingului online si de calitatile sale de bun prezentator.

Asadar, pe 20 martie, Radu va sustine in cadrul platformei Advertising 2.0, lansata de Evensys recent, seminarul “Digital Marketing for Marketers”. Va avea la dispozitie o zi pentru prezentari, studii de caz si aplicatii.

Comentează