MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Microsoft cumpara Yahoo?

Am vazut intai la Orlando, apoi la mai toata lumea, stirea anului pe Internet si nici n-a inceput bine anul. La naiba, ar putea fi stirea ultimilor 8 ani!

Microsoft ofera aproape 45 de miliarde $ pentru Yahoo. Propunerea a venit cam in acelasi moment cu plecarea Terry Semel din pozitia de CEO al Yahoo, cel care s-a opus ofertei Microsoft de anul trecut.

FOLLOW-UP
Miahoo! O oferta de $44.6 de miliarde (Eduard)
Microsoft-Yahoo: posibil minim scenariu (Victor)

PROMO: TWITTER.COM/DIGITALFORUM| FOLLOW THE NEWS ON TWITTER

Fara comentarii

  1. Eduard says:

    Uh… doar cateva ore am dormit, si m-am trezit in plina revolutie… Mi se pare haios ca am aflat de stire intai de pe blogul tau, si abia apoi din emailul intern trimis azi noapte de Ballmer.

  2. bogdan says:

    mai, la o prima reactie as zice ca-mi doresc sa nu se intampla asta…. stii hoax-ul ala care circula de-o vesnicie pe messanger cum ca yahoo inchide messenger-ul? Sper sa n-apucam ziua :))

  3. since says:

    Eu cred că nu ar mai trebui de lucruriile pe care le face Microsoft, au cumpărat YouTube, acum cumpără şi Yahoo, dar măcar sa se înbunătaţească.. dacă tot este cumpărat, o să se ajungă ca.. Microsoft să deţină tot, nu o să mai fie concurenţă 🙂

  4. victor kapra says:

    since:youtube e proprietatea google de un an si jumatate 🙂

  5. bogdan says:

    Se pare ca oficialii Google au aceleasi temeri ca si mine: http://googleblog.blogspot.com/2008/02/yahoo-and-future-of-internet.html“Could a combination of the two take advantage of a PC software monopoly to unfairly limit the ability of consumers to freely access competitors’ email, IM, and web-based services?”

Comentează