MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Vorbiti afacereza? (1, 2 si 3)

Am tot amanat sau uitat sa scriu de un spot care imi place zilele acestea: Lectia de afacereza / The Money Channel. Astazi am aflat ca exista si un al doilea spot, dar mai ales ca a aparut si varianta virala (pe care o astept sa devina chiar virala). Imi place si pentru ca de acum exista un nume pentru limba pe care o vorbesc si eu ca multi altii de cativa ani.

Campania e chiar foarte OK – viralul s-ar putea sa primeasca o serie de critici din partea specialistilor – si cumva “m-a gasit” si pe mine. Spun ca “m-a gasit” pentru ca pana acum nu am vazut la TV campania, nu pentru ca nu au avut ei frecventa mare in difuzare, sunt sigur ca au avut-o, ci pentru ca eu nu ma mai uit la TV.

Am descoperit campania pe bloguri si am vazut bannerele pe Standard.ro.

Cred ca nu sunt singura persoana din audienta potentiala a The Money Channel care nu se mai uita la TV. Bannerele “m-au gasit” accidental, caci urmaresc de obicei Business Standard prin feed reader, dar m-au gasit, cum spuneam. Cred ca s-ar putea pune accent in aceasta campanie si pe atingerea grupurilor tinta prin alte mijloace (chiar online… mai ales online) decat cele traditionale (care includ si bannerele online).

Si poate fac ceva si cu postul in sine.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE
PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Fara comentarii

  1. Circei Alexandru says:

    Foarte tare reclama asta!!! pentru nisa asa

  2. andreichirica says:

    dupa 20 de ore spotul pe youtube are peste 200 de vizionari. se poate spune ca a devenit virala?

  3. Cristian says:

    mda, si eu ma intreb de ce… poate nu am eu expunere… o sa il rog pe zoso sa il dea…

Comentează