MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: MotorPlay pariaza pe digital

In urma cu un an si ceva am inceput sa lucrez la o revista digitala, o publicatie pe care o poti rasfoi online, in genul The Showroom. Am gasit o mana de prieteni talentati la scris si suport tehnic de la iLeo, ba chiar si un potential sponsor. Ne-am luat insa cu alte treburi, mai bine zis, eu nu m-am mai tinut de idee, asa ca proiectul a fost pus o vreme pe hold. Am apucat sa lucram doar putin la aplicatie.

Cum Evensys a scos deja o publicatie si se pregateste sa o lanseze pe a doua, m-am gandit sa folosesc aplicatia si sa pun online aceste doua tiparituri.

Astazi am dat insa peste o initiativa similara si totodata diferita. MotorPlay este o revista digitala pe care o poti rasfoi, dar nu online, ci pe propriul calculator. Fiecare numar al revistei vine sub forma unei aplicatii pe care o descarci de pe site.

MotorPlay e o revista auto cu 200 de pagini si ceva, in format “pocket”. Imi place mult layout-ul si apreciez calitatea imaginilor.

Nu citesc reviste auto, deci nu ma pot pronunta asupra calitatii continutului, insa am o observatie la partea cantitativa. Mi se pare ca ofera prea mult text clasic si prea putin content creativ, specific cumva web-ului. Dar este la numarul pilot. Sunt convins ca dupa cateva numere si dupa ce va primi feedback-ul cititorilor, editorii vor avea un produs excelent. De fapt, asa m-au asigurat.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE
PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Fara comentarii

  1. ipo says:

    Linkul e gresit.

  2. Adrian Moisei says:

    Prima revista romaneasca de acest gen a aparut in 1998-1999 adica aproape acum 10 ani. Drept este ca profilul ei nu este auto ci este dedicata IT&C si programarii. Mai multe detalii pe http://www.emailreport.eu(e-mail REPORT se transmitea prin e-mail sub forma de arhiva, gratuit, abonatilor)

  3. Cristian says:

    @ adrianputeai sa o rasfoiesti pe calculator?

Comentează