MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Primul spot pentru Ziua Barbatului 2008


Tocmai am primit spotul din noua campanie pentru Ziua barbatului. La TV a aparut?

Nu stiu de ce, dar simt ca ii lipseste ceva sau ca nu e inchegat bine ori ca nu ofera situatii familiare si percutante ca anul trecut (aici si aici). Poate ma va prinde dupa alte cateva difuzari.

Partea cu “E dreptul nostru!” poate deveni zicala, insa ne “emasculeaza” putin mai mult decat ar trebui. In plus, parca nu aduce in prim plan drepturi importante sau macar haioase. Partea cu stadionul a fost dorita pentru “grandoarea” ei, banuiesc. Pe mine nu m-a coplesit. Iar fetele in uniforma mi-au adus aminte de Axe Jet.

Fara comentarii

 1. mihai says:

  …s-au inspirat putin. nici pe mine nu ma prea convinge.

 2. alex popovici says:

  sincer, ma cam lasa rece. si nu ma face sa-mi doresc ziua barbatului, daca asta e tot ce ofera. adica barbatii se rezuma la fotbal, bere si femei? na, e bergenbier, nu e stella.

 3. Un orasean says:

  Idee rasuflata si rasfolosita, realizare buna, dar textul … imi aduce aminte de reclama in care 2 copilasi isi propuneau sa salveze lumea de carii, nimic natural in ceea ce vorbesc baietii acolo.@alex popovici: nu judeca ceea ce ofera ei ca zi a barbatului, daca tu (sau eu :)) nu ne simtim target pentru reclama asta, exista multi altii care considera ideea de zi a barbatului = fotbal+bere+femei ca fiind exact ceea ce ii intereseaza.

 4. Simple says:

  Da, e si la TV. Ieri am vazut-o.

 5. alex popovici says:

  @ Un orasean: total de acord; si parca sint tot mai multi dintr-astia!

 6. h3l3na says:

  E dreptul lor sa le placa BLONDELE, ROSCATELE, apoi brunelete(cu voce mai joasa ca sa nu se supere):O NOT!Discriminare pe fata, ce? Brunetele nu va mai plac?!??!?! :))O BRUNETA! :))

Comentează