MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: De ce exista Flickr Video?

Imi place Flickr. Imi place numele, ca e simplut ca look si utilizare si ca m-am invatat cu el. Chiar ma gandesc sa trec pe un cont Pro chiar daca nu mai pun poze asa de multe in ultimul timp.

De ceva vreme se vorbeste de Flickr Video si de cateva zile este o realitate. Am incercat si eu astazi sa il folosesc. Nu am reusit caci momentan e destinat doar utilizatorilor Pro. Si probabil nu l-as lua in considerare din cauza limitarii de 90 de secunde. Sa fim seriosi! Cine se multumeste doar cu 90 de secunde?

Cand am auzit prima data vestea m-am gandit ca Yahoo face o miscare inteligenta si poate avea succes cu serviciul video, mai ales in zona inregistrarilor personale, de colectie. Acum insa, cu aceste limitari, ma intreb de ce oare s-a mai deranjat.

Fara comentarii

  1. Ahilosu says:

    Pe blogul lor spun ca limita e asa mica tocmai pentru a pastra caracterul personal al inregistrarilor. personal mi se pare o idee buna.

  2. Cristian says:

    cred ca daca alegi o limita trebuie sa tii cont de ceva. au facut un studiu? pe ce s-au bazat cand au ales 90 de secunde?trebuiau sa lase 90 de secunde la liber si 10 minute la Pro. asa macar erau la nivel de youtube.

  3. nwradu says:

    Lasa ca acum un an Flickr avea limita 20 MB pe luna la upload, limita la banda si limita la poze parca. Dar au facut upgrade.Poate asa e si la video, e doar un inceput. Si in timp il vor imbunatati. Personal desi am cont Pro nu am incercat sa vad cum e si momentan nu am de ce. Insa ca optiune mi se pare foarte buna. De ex am o gramada de poze din alte tari pe Flickr, dar cateva filme scurte n-am avut unde sa le urc (o simpla rotire de 20 de secunde a camerei, intr-o piata frumoasa, etc). Acum le pot pune pe toate in acelasi loc, sa faca parte din acelasi set, etc. Nu se vrea a fi un alt YouTube, ci doar o extensie normala a faptului ca acum orice camera foto face si filme.

  4. limpede says:

    Poate e doar un pas intermediar. Yahoo nu cred ca are naivitatea de a clona youtube. Cand implementezi la tine un serviciu deja existent intotdeauna ai in calcul ceva superior celuilalt altfel nu se justifica efortul pentru ca utilizatorul de internet e reticent. Pote va avea criterii de calitate si nu ca youtube unde poti pune filme de cea mai proasta calitate.

  5. Dragos says:

    Sunt de acord cu nwradu. Cred ca se doreste o extensie pentru fotografi si nu inca un serviciu de video sharing. Poate de aceea este oferit pentru inceput doar la useri Pro, care in general sunt fotografi profesionisti. Ganditi-va la un making of dupa o sedinta foto…La o adica, Youtube a devenit un video dump pt. tot Internetul, tocmai pentru ca nu prea ai limite. Yahoo! cred ca stie lucrul asta si nu au incercat o clona.

  6. dragos says:

    e simplu – pentru acelasi motiv pentru care twitter te lasa doar cu 140 de caractere

  7. Anonymous says:

    deja se protesteaza masiv pe flickr contra acestei noi gaselnitze si se exprima temerile ca va deveni un fel de youtube (cah!). nu am nimic cu video-urile, dar flickr este hub-ul international pt iubitorii de POZE.

Comentează