MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Este asta un viral?


Astazi am primit un e-mail in care eram intrebat daca clipul de mai sus este un viral. Mailul si intrebarea veneau de la FatCat, din cate stiu eu, prima agentie de virale de la noi.

O agentie de virale nu ar trebui sa puna aceasta intrebare, dar asta e alta discutie. Cum eu mi-am cam exprimat parerea despre virale in cateva posturi, lansez o invitatie la “datul cu parerea” celor aflati prin zona.

Tags: ,

Fara comentarii

 1. Andrei Monciu says:

  Cristi eu zic ca nu e chiar viral, e ceva fainutz, dar nush, ceva nu se potriveste, nu are chimia necesara

 2. mihai says:

  e un pic cam chinuit..sa aduca a viral

 3. Marius Sescu says:

  Un viral cu 10000 de vizualizari? Sa fim seriosi?Cati stiu de el? Cate bloguri l=au publicat?Raspunsul se da singur.

 4. Alexandru Petraş says:

  e un mare fassssi oricum un viral se intampla dupa ce il lansezi si vezi cifrele … nu este de la bun inceput ca asa spun unii

 5. Ncu says:

  Nu cred ca putem vorbi de vreun viral adevarat in .ro inca.In momentul in care:manelist vs bustean are 400.000k views,taran in spania si geam audi a4 fiecare cu vreo 200.000kclipuri cu zavoranu si alte vedete 100-300kclipuri ca astea sau cele de la peneve sau afacereza sunt praf in vant cu 10-20 de k acolo pentru ca potentialul este mult mai mare cum am aratat mai sus. Si viral nu inseamna neaparat online. .

 6. nihasa says:

  ala viral? viral la ce? ca toata lumea rade de ei ca nu sunt in stare sa fie amuzanti? asta e viralhttp://www.youtube.com/watch?v=d7mVQljKggE

 7. Ncu says:

  Video-ul de la pro stret e facut klumea. Are potential. Il stiam.

 8. Dragos says:

  Nu e un viral. Nu se hotaraste dinainte daca e un viral sau nu! Un video (si nu numai) poate deveni viral cand circula de la un user la altul, fie prin mail, blog, twitter, etc. si il vezi peste tot, e haios, funny, socant, etc. Provoaca o reactie si te face sa-l dai mai departe. Nu poti spune ca “facem un viral” fiindca nu stii daca va ajunge viral spotul, clipul, etc. inainte! E o aberatie sa intrebi daca clipul ala e un viral! Fatcat s-a facut de ras cu faza asta.Dar nu numai ei, fiindca multe agentii sau persoane vorbesc despre viral-uri de care ar fi “the shit right now!”. Lucru total fals, gresit chiar. Inca un termen pe care unii si-l insusesc foarte usor, dar habar nu au ce inseamna.

 9. andi says:

  nu e

Comentează