MANAFU*

Abonamente Evensys

New Web: 3 proiecte noi

Nu am mai postat de cateva luni despre noile proiecte din online, asa ca m-am gandit sa imi reiau preocuparea. Iata noutatile momentului:

YouthSMS
Green Pixel a lansat YouthSMS pentru Vodafone, un serviciu prin care membrii un serviciu de transmitere de mesaje SMS de pe internet, destinat membrilor comunitatii Vodafone Campus si Vodafone Grup 26. SMS-ul costa 1 cent indiferent de reteaua catre care pleaca. Imi place simplitatea si structura aerisita si clara a homepage-ului. Poate as fi ales un header ca punct vizual de referinta, acum parca atentia imi este atrasa de banner. Cum nu sunt in target, nu am put testa serviciul.

Sex sau Foltene
Un site care vinde din titlu si care te distreaza si te face sa ii faci jocul mai departe. Mi-e putin neclar regulamentul de la finalul testului, dar cum – din nou nu sunt in target – nu am mers mai departe. Eu as duce un pic mai departe ideea “Sex sau Foltene”. Ar putea iesi ceva interesant din asta!

Coke Sounds
Webstyler s-a ocupat de proiectul Coke Sounds despre care mi-ar fi placut sa aflu mai multe (ce esi ce isi proune) dintr-o pagina dedicata si nu ma refer aici la regulamentul promotiei. Ideea de a crea muzica folosind sticle Coca-Cola si alte “garnituri” mi se pare buna, doar ca eu as fi ales o structura mai putin alambicata si colorata. In plus site-ul se incarca un pic cam greu. Poate e de la wifi-ul meu.

UPDATE: Filip din spotul Fuborg tocmai mi-a cerut prietenia pe Facebook. Acolo am descoperit ca are si blog. Pare a fi un Filip sustinut de agentia de publicitate si nu unul fake. Daca e mana agentiei, mi se pare o idee buna sa iti faci campanie pe Facebook. Poate ne vedem si pe LikedIn, dar nu pe Plaxo, nu prea intru acolo. Mai stiti si alte branduri locale prezente pe Facebook?

Comentează