MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ce vina are Twitter?

Stati putin sa vedem daca am inteles bine….

Americanii sunt suparati ca CNN a dat pe Twitter performanta lui Phelps inainte ca NBC (televiziunea cu drepturile de transmitere a JO) sa dea inregistrarea la TV.

Nu ati inteles sau nu stiti povestea? Sa va explic…

In US, la ora la care urma sa se intample proba in care Phelps putea castiga cea de-a 8-a medalie si renumele de cel mai premiat sportiv la o editie din istoria JO moderne, NBC avea in program altceva si urma sa dea inregistrarea un pic mai tarziu.

Pe Twitter, pe contul CNNbrk, a aparut stirea imediat dupa incheierea probei, moment in care multi utilizatori de Twitter din US s-au aratat indignati ca televiziunea de stiri le-a stricat surpriza din inregistrarea NBC. La scurt timp, CNN a spus ca nu are acel cont pe Twitter, dar chiar si asa daduse deja stirea online.

Cum e posibil ca in 2008 sa se supere cineva ca a aflat o stire in secunda urmatoare dupa ce s-a intamplat evenimentul? Si mai ales din US, tara care a influentat decisiv dezvoltarea mass-media moderne. Mi se pare chiar o prostie sa te superi din acest motiv.

De ce nu s-au suparat pe NBC ca nu a dat in direct proba, cunoscandu-se inca de ieri importanta ei? Era mult mai normal, nu?

[via TechCrunch]

Tags: ,

Comentează