MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Am lansat site-ul Webstock

Ieri am lansat oficial site-ul evenimentului Webstock, iar de cateva zile bune am activat si un cont pe Twitter. Urmariti ambele canale de informatii pentru a afla noutatile. Zilnic mai anuntam cate ceva.

Pentru cei care au deschis blogul meu mai tarziu, Webstock este un eveniment de blogging si web 2.0, ce include pe de o parte o serie de conferinte si workshop-uri si pe de alta parte gala premiilor Web 2.0 sau Webstock Awards. Evenimentul e realizat in parteneriat cu Vodafone, iar sponsori sunt LG si Adobe.

Ce noutati avem acum la Webstock 2008:

  • Sesiuni deschise: De cand am anuntat evenimentul, am spus ca vrem sa integram cat mai multe idei si continut de la cei interesati de blogging si web 2.0. Pentru conferinte si workshop-uri am stabilit un draft de program si timp de o saptamana o sa luam in considerare propuneri de speakeri si teme de discutie.
  • Web 2.0 Awards: Am inceput inscrierile. Sunt gratuite si consuma cel mult 10 minute. Cel mai important aspect aici este incadrarea in categoria potrivita. Am avut initial 12 categorii, dar am ramas cu 11 in final. Inscrierile dureaza pana pe 19 septembrie.

Daca cineva e curios (si stiu ca unii sunt), identitatea evenimentului si site-ul au fost realizate de echipa MBDragan.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Fara comentarii

  1. ZuZu says:

    Parca ai spus ca evenimentul va fi transmis online. Mai e valabil?

  2. Anonymous says:

    Are you aware that there’s already a web conference from NZ called Webstock that’s been going for about 4 or 5 years? Isn’t it really bad form to copy someone’s name so blatantly?

  3. Anonymous says:

    Vezi ca linkul catre site duce spre contul de Twitter. Foarte cool comment-ul de mai sus. 😛

Comentează