MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Seminarii pe online

In primavara, am introdus in lista lunga de evenimente pe care le organizez si o serie de seminarii ce au tintit mai mult zona new media, toate sub o umbrela numita Advertising 2.0.

M-am apucat din nou de evenimente si totodata am planificat reluarea unor seminarii din primavara.

Digital Marketing for Marketers – L-am lansat impreuna cu Radu Ionescu. De fapt, Radu va acoperi intreaga zi si va oferi un ghid util oamenilor de marketing si advertising care vor sa isi puna la punct cunostintele de baza din marketingul online. Editia a doua va avea loc saptamana viitoare.

Search Engine Marketing – Cred ca o crestere importanta in online o sa vina si pe zona aceasta. Sunt multi oameni care se pricep la SEM, trebuie doar ca si clientii sa stie ce sa ceara. Cam asta facem noi – eu cu Hyperactive – in acest seminar. De fapt, ei il sustin pe tot. Si vor aduce o versiune imbunatatita fata de prima editie. Vom relua seminarul in octombrie.

Blogging for Companies – La prima editie am pus accent intr-o mare masura pe notiuni introductive. La cea de-a doua din noiembrie, ne vom concentra mai mult pe blog ca tool de marketing si PR. In plus, vom aborda intr-o sesiune speciala si alte exemple de social media.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Comentează